Super 1600 klassis sõitev Saluri lõpetas laupäeval toimunud kaks viimast eelsõitu kümnenda ja kaheksanda ajaga ning pääses poolfinaali seitsmendana. Ühtlasi lisandus RS Racing Teami sõitja EM-sarja arvestusse 10 punkti, millele ta võib pühapäeval lisagi teenida.

Andre Kurg lõpetas Rootsi etapi 13. kohal jäädes esimesena poolfinaalist välja. Tegemist oli Reinsalu Sport meeskonnas sõitva Kure parima kohaga EM-sarjas ning ühtlasi avas ta ka hooaja punktiarve kogudes neli silma.

Reedel tehniliste probleemide tõttu vaid ühe eelsõidu lõpetanud Janno Ligur suutis kolmandas eelsõidus kirja saada teise aja, ent viimane eelsõit lõppes tema jaoks taas õnnetult. Positsioonivõitluses sõitis konkurent Ligurile tagant sisse ning tema Škoda Fabia tagumine parem rehv purunes. Ligur suutis sõidu küll lõpetada, ent teenis vaid 18. koha punktid. Etapi kokkuvõttes jäi ta 21. kohale.

Pühapäeval sõidetakse Rootsis poolfinaal- ja finaalsõite lisaks Super 1600 klassile veel neljas võistlusklassis. Nende seas ka kõige kiiremas Supercaride MM-klassis, kus teiste seas stardis ka valitsev maailmameister Petter Solberg, aga ka Sebastien Loeb ja Ken Block.​