MX Open A klassi sõidud kujunesid kahe mehe show'ks. Andero Lusbo (Yamaha, Kagu MK) ja Aigar Leok (Yamaha, Sõmerpalu MK) olid rajal üsnagi võrdse kiirusega ja see andis kõik eeldused põnevateks sõitudeks. Avasõitu asus juhtima vigastuspausilt naasnud Hardi Roosiorg (KTM, KTM Racing Estonia), talle järgnesid Leok ja Lusbo. Duo möödus peagi Roosiorust ja läks oma teed. Esimesed kaks vahetasid omavahel mitmed korrad kohti ja suurt edu kumbki mees saavutada ei suutnud. Sõidu saatuse otsustas lõpuks väike sõiduviga Leoki poolt, misjärel ta korraks külje maha pani. Lusbo pääses püüdmatult eest ära ja võttis sõiduvõidu. Leok lõpetas sõidu teisena ja Roosiorg kolmandana.

Teises sõidus võttis stardivõidu Leok ja peagi oli tema kannul teisel kohal Lusbo. Taas olid kõik eeldused loodud kõvaks lahinguks nende vahel. Ja keegi ei pidanud pettuma. Mehed sõitsid ratas rattas terve sõidu ja pakkusid publikule meeldejääva võistluse. Sõidu keskel suutis Lusbo Leokist mööduda, kuid Aigaril oli vastus olemas. Kaks ringi enne lõppu suutis ta uuesti ise liidriks tõusta ja hoidis Lusbo sõidu lõpuni enda seljataga. Etapivõit seega Leokile, teiseks jäi kodurajal võistelnud Lusbo ja kolmandaks ka teise sõidu kolmandana lõpetanud Hardi Roosiorg.

MX Open B klassi mõlemat sõitu valitses soomlane Juha Leppanen (Yamaha). Teisele ja kolmandale kohale käis aga juba palju põnevam heitlus Carl Mattias Räägeli (KTM, MX Racing Team) ja Marttin Poljakovi (KTM, Kagu MK) vahel. Avasõidus suutis Räägel teisena lõpetada ja Poljakov oli kolmas. Teises sõidus hoidis teist kohta Poljakov, Räägel üritas sõidu viimastel ringidel kõike, kuid Poljakov oli kindel ja hoidis teist kohta lõpuni enda käes. Etapi kokkuvõttes teine koht Poljakovile, kolmas Räägel.

MX Open C klassis võitis avasõidu Ilja Balabko (KTM, Tihemetsa Motoklubi), teisena lõpetas Hans Arvet Tilk (Husqvarna, Märjamaa Spordiklubi) ja kolmandana Mihkel Kaarov (Kawasaki, Kagu MK). Teises sõidus suutis aga kiireim olla Tilk ja sellega teenis ta ka koha poodiumi kõrgeimal astmel. Teise sõidu lõpetas teisena Kaarov ja talle kuulus ka kokkuvõttes teine koht. Avasõidu võitja Balabko oli teises sõidus alles kuues, kuid sellest piisas, et kokkuvõttes kolmas koht saada.

MX Open D klassis võttis etapivõidu Kristo Saar (Husqvarna, Kagu MK), avasõitu juhtis ta algusest lõpuni. Teist sõitu asus ta samuti juhtima, kuid sõidu lõpus suutis paremat kiirust näidata Alo Pendla (KTM, Tartu Motokrossiklubi). Kuna avaõidus oli Alo lõpetanud kolmandana, siis kuulus talle päeva kokkuvõttes teine koht. Kolmanda koha võttis Jan Pendla (KTM, Tartu Motokrossiklubi), avasõidus oli ta neljas ja teises sõidus kolmas.

MX Open E klassis võttis kindla võidu mõlemas sõidus Tarmo Tomson (Honda, Motoklubi K&K). Teise koha sai päeva kokkuvõttes Raido Rekand (Kawasaki, Motoklubi K&K), avasõidus oli ta teine ning teises sõidus kolmas. Kolmanda koha sai Rain Vaikmäe (Yamaha, Kagu MK), avasõidu lõpetas ta neljandana ja teise sõidu teisena.

Naiste klassi kiireim oli esimest korda Teele Raja (Honda, HRC Eesti Racing Team). Avasõidus oligi Teele esimene ja teise sõidu teisest kohast piisas etapivõiduks. Kokkuvõttes teise koha võttis Liisi Kurusk (KTM, Kagu MK), avasõidus oli Liisi neljas, kuid teises sõidus kuulus sõiduvõit just talle. Kolmanda koha sai Hanna Reinola (Kawasaki, FIN).

Veteranide 40+ klassis oli Lintes kindlalt kiireim Allan Vierland (Yamaha, Yamamoto RC). Teise koha sai mõlemas sõidus Urmas Heliste (Kawasaki, Kagu MK) ja kahel korral oli kolmas Edijs Silins (KTM, LAT). 50+ klassis võttis võidu Pertti Salonen (Yamaha, Kagu MK), teise koha sai Toivo Ilves (Yamaha, Motoklubi K&K) ja kolmanda koha Andrus Möllits (Honda, Yamamoto RC).

85cc klassis oli mõlemas sõidus kiireim Kairo Katkosilt (KTM, Kose AMK). Teise koha sai venelane Anton Dyadichkin (KTM) ja kolmanda koha Mikk Martin Lõhmus (KTM, HRC Eesti Racing Team). 65cc klassis oli kiireim Mikk Kallion (KTM, Sõmerpalu MK), teise koha sai Sander Saadi (KTM, Kose AMK) ja kolmanda koha Otto Mattias Rootalu (KTM, Motoextreme). 50cc klassis oli kiireim Kaarel Kutsar (KTM, Äksi), teise koha sai Gregor Ilves (KTM, Tartu Motokrossiklubi) ja kolmanda koha Lauri Koppel (KTM, Motoklubi Lääne).

Isade klassi sõidus oli kindalt parim Tarmo Jaasi-Tamm (KTM, Motoklubi K&K). Teise koha sai mõlemas sõidus Janis Kaljas (Honda, Kohila Motospordi Klubi) ja kolmas oli kahel korral Siim Rotmeister (Honda, Pärnu Motoclub).

Top 200 viimane etapp toimub 20. augustil Karksi-Nuias.