Esimesel päeval, kus päikseline ilm vaheldus vihmahoogudega, sõideti kolme katset kolm ringi ning Leoki (TM) ajad olid üldarvestuses enamasti esikümnes ja absoluutarvestuses kuulus talle kaheksas koht. Stranieri arvestuses oli ta kuues. Absoluudis võidutses prantslane Johnny Aubert (Beta, Stranieri), teiseks tuli E2 klassi sõitja Alex Salvini (Honda,+12,7 sek) ja kolmandaks soomlane Matti Seistola (Sherco, Stranieri), kes jäi Aubertist 20 sekundit. Leoki ja Auberti vahe oli päeva lõpuks 52,3 sekundit.

Teisel päeval sõideti samad kolm katset ja neid samuti kolm korda. Esimesed kaks ringi said sõitjad vihma, kuid viimase ajal paistis päike, mis kuivatas raja kiirelt, kuid varjulisemad kohad olid ikkagi mudased ja libedad. Leoki kohad olid sarnaselt esimesele päevale enamjaolt esikümnes ja päeva esimesel ekstreemkatsel näitas ta kolmandat aega.

Võistluse lõpus kaotas ta jälle võitnud Aubertile ühe minuti ja 20 sekundiga, mis andis Leokile üldarvestuses kaheksanda ja Stranieri klassis viienda koha. Üldtabelis järgnesid Aubertile Seistola (+48,8) ja E3 klassis osalenud itaallane Oscar Balletti (KTM, +1.05,5).

Meistrivõistluste arvestuses juhib Salvini (48 punkti), Aubert on teine (40 p) ja Ballett kolmas (37 p), Leok on 18 punktiga kümnes.

“Kasutasime nädalavahetust eelkõige testimise ja seadistamise eesmärgil, et tsiklit minu jaoks mugavamaks teha ning arvan, et saime asjad natuke paremaks. Nüüd pole enam kaotada midagi, ainult võita ja eks Kreekas ole juba näha, kui palju need muudatused mõjunud on,” rääkis Leok, kes teeb oma tänavuse esimese Eesti stardi reedel Tartu kesklinnas peetaval enduro proloogil ning osaleb ka laupäeval ja pühapäeval Võrtsjärve ääres toimuval Eesti enduro meistrivõistluste avaetapil.