Klassis Rotax Max tegi puhta töö Aavo Talvar. Kui nädala eest Eurosarja etapil Saksamaal Aavo loodetud tulemusteni ei jõudnud, siis Leedus olid konkurendid tema vastu võimetud. Nii kvalifikatsiooni kui ka eelfinaali võidud olid veenvad. Finaalsõidu võit tuli koguni ülivõimsalt, 14,6 sekundilise eduga järgneva ees. Veel ring enne lõppu oli kogu poodium eesti poiste päralt. Paraku kaotas Karl Songisepp finishijoonel teisele kohale 0,8 sekundiga ja oli kolmas ning Martin Täht lõpetas Songisepast vaid 0,15 sekundi kaugusel neljandana.

Väga häid tulemusi näitasid meie võistlejad teisteski klassides. Rotax Max Junioris oli Kairo Kivi teine. Vabatreeningutel kardi raami kõveraks sõitnud Fred Joonas Alliksaar suutis kvalifikatsiooni võita, kuid vigane kart ei võimaldanud finaalis kolmandast kohast enamat. Jan Markus Kõõra võitis klassis Rotax Minimax. Georg Kõss ja Karl Leesmaa tõid Leedust koju kaksikvõidu klassis Micro.

Kiireimas klassis, Rotax DD2, olid Kenneth Hildebrand neljas, Eesti meister Georg Vann 5. ja Mihkel Maltna 7. Raket klassis oli Paul August Lääne 9.

35-aastaste ja vanemate klassis Rotax Masters DD2 saavutas Eke Nurm teise koha.

Balti Karikavõistluste kolmas etapp sõidetakse 22.-23.juulil Rapla kardirajal. Eesti meistrivõistluste järjekordne etapp toimub 17.-18.juunil Põltsamaal Kuningamäe kardirajal.