Klassis Rotax Max oli Aavo Talvar endale Eesti meistitiitli juba taganud. Balti sarjas oli ta liider, kuid kuna senisest viiest etapist oli Aavo ühe vahele jätnud, tuli karikavõidu nimel veel kõvasti pingutada.

Reedene kvalifikatsioon näitaski, et kõik on võimalik – Aavo sai seal 13 võistleja hulgas alles seitsmenda aja. Põhjus oli lihtne: kvalifikatsioon toimus osaliselt märjal rajal, Aavo läks rajale slikkrehvidega ja sõitis äärmiselt ettevaatlikult. Laupäeval võisteldi juba täiesti märjal rajal ning Aavol kulus vähem kui neli ringi, et seitsmendalt kohalt liidriks tõusta. Võit tuli 12-sekundilise eduga. Finaalis ei andnud Aavo kaasvõitlejatele lootusepoegagi ning kasvatas 20-ringilise sõidu lõpuks edumaa 18 sekundile. See tõi Aavole Balti karika (kümnest stardist kümme võitu), samuti tuli ta omas klassis Eesti koolinoorte meistriks ja aitas Rocca Al Mare kooli esikohani võistkondlikus arvestuses.

Klassis Rotax Junior oli Remo Rahulal hea esinemise korral võimalus EMV kolmas koht hõivata, kuna Dmitri Kitajev sihtis teist kohta BKV arvestuses. Mõlemad tulid sellega toime, ehkki probleeme jagus. Eelfinaal algas halvasti Remole, kes avaringi trügimises võistlejaterivi lõppu pudenes. Lõpuks õnnestus tal end üheksandaks pressida. Dmitri tõusis stardiga viiendalt kohalt kolmandaks ja lõpetaski kolmandana. Finaalis tegi Dmitri hea stardi ning kemples esimestele ringidel lausa liidrikoha pärast. Siis tema hoog aga tasapisi rauges ning finišisse jõudis ta alles seitsmendana. Remo liikus seevastu tõusvas joones. Viie ringi järel oli ta tõusnud teiseks ning teisena jõudiski ruudulipuni. Kuna aga tema ees finišeerinud Ermo Pihtjõe sai korduva määrustevastase sõidu eest kümme trahvisekundit, tõstis see Remo autasustamispoodiumi kõrgeimale astmele. Vähe sellest, esimene finaalivõit Rotax Junioril andis talle ka EMV kolmanda ja koolinoorte MV teise koha. Dmitri aga hõivas kuue etapi kokkuvõttes teise koha Balti karikavõistlustel. Talvar Racingu kolmas selle klassi sõitja Siret Räämet lõpetas eelfinaali kümenendana, finaalis aga pidi kardi lagunemise tõttu katkestama.

Raket-klassis lõpetas Paul August Lääne eelfinaali neljandana ning sellega oli kolmas koht nii Eesti kui ka Balti sarjas sisuliselt kindel – vahe eesolijatega kärises, tagant ohustajad aga jäid veelgi enam maha. Finaali esimeses kurvis aga põhjustas leedulane Andrejus Apočkinas täiesti süütus olukorras ahelkokkupõrke. Patuoinas ise osutus seejuures suurimaks kannatajaks, sest jäi tänu katkestamisele ilma Balti karikavõidust. Paul pääses “ainult” võistlejaterivi lõppu langemisega, kust suutis finaali lõpuks seitsmendaks tõusta.

Rotax Mastersis saavutasid Talvar Racingu sõitjad eelfinaalis koguni kaksikvõidu. Esimesena finišeeris Priit Sei, teise koha sai Erki Lehiste. Finaalis oli Erki aga kindel peremees ning pani oma kardisõitja karjäärile uhke punkti, lõpetades võitjana ligi 15sekundilise eduga. Priit jõudis seekord finišisse kuuendana, millest aga piisas täiesti EMV kolmandaks kohaks.

Talvar Racingu värvides tegi Rotax DD2-klassis taas kaas ka Kenneth Hildebrand. Võistlus algas talle halvasti: kvalifikatsioonisõidu avaringil kiilus tema kardil gaasitross kinni just raja kiireima kurvi eel. Järgnenud “kiirekskursioon loodusse” lõppes siiski suhteliselt õnnelikult – kart õnnestus uuesti sõidukõlblikuks kohendada, võidusõitja aga pääses kerge põrutusega. Mõlemad olid hommikuks jälle võistluskorras. Kuna aga seekord läksid koos rajale Rotax DD2, Rotax Mastersi ja KZ2 sõitjad, tähendas ajasõidus saadud null seda, et Kenneth pidi startima viimaselt ehk 31. (!) kohalt.

Ent endine Rotaxi MK-võitja näitas, et pole oma oskustest midagi minetanud. Kenneth liikus võistlejaterivis nagu kuum nuga läbi võipaki ning kui eelfinaalis ruudulipp langes, oli tõusnud üheksandaks. Finaalis tõusis Kenneth hea stardiga neljandaks ja jõudis sel kohal ka finišisse. Kuna aga kolmandana lõpetanud lätlane Konstantins Calko diskvalifitseeriti määrustevastase kütuse tõttu, tõusis Kenneth autasustamisel kolmandale poodiumiastmele. Samuti kindlustas ta endale kolmanda koha BKV üldarvestuses.

Tänavuse koduse kardihooaja lõpetas 25. septembril Aravetel toimunud traditsiooniline kestussõit, kus Talvar Racingu sõitjatest tegid kaasa Siret Räämet ja Paul August Lääne. Paul saavutas seal Raket-klassis teise koha, Siret (Rotax Junior) aga oli sunnitud katkestama