Talvar Racing oli Genkis esindatud kolme sõitjaga: Rotax Senioris Aavo Talvar ja Ron Donald, Rotax Junioris lätlane Mihails Budovskis. Kahele viimasele oli see esmakordne start Euroopa karikavõistluste etapil ja seekord jäi finaaliuks suletuks. Võistlusel tuli ette harukordselt palju avariisid ning kahjuks oli Ron üks neist, kes seal kõvasti kannatada sai ja käeluu murdis.

Mullune Eesti parim kardisõitja Aavo Talvar jõudis kindlalt finaali, ehkki lihtsaks see ei kujunenud. Kvalifikatsiooni kaheksas aeg andis Aavole õiguse alustada eelsõite teisest reast, kuid juba esimeses stardisaginas sattus ta kannataja ossa ja tuli avaringilt viimaste hulgas. Kiire sõit tõstis ta lõpuks siiski 14. kohale. Järgmised eelsõidud läbis Aavo tõusvas joones: 11., 3. ja 2. Väidetava määrusterikkumise pärast viimases eelsõidus aga lisasid kohtunikud Aavo ajale 10 sekundit ja teisest kohast sai 12. Finaalipääsu see õnneks siiski ohtu ei seadud.

Eelfinaali alustas Aavo 16. kohalt, kuid kolmandal ringil sõideti talle nii rängalt otsa, et kart vajas tõsist remonti. Seetõttu läkski kirja alles 32. koht. Finaalis tegi Aavo hea stardi ja tõusis paari ringiga 20. kohale, kui võistlus avarii tõttu peatati. Kordusstardis läksid mõned konkurendid Aavost küll mööda, ent lõpuprotokollist leiab tema nime siiski 15. realt.

Rotaxi Euroopa karikavõistluste teine etapp peetakse Itaalias Castelettos 26. maist 1. juunini. Kodune kardihooaeg algab 26. aprillil Tabasalus meistrivõistluste avaetapiga. 19. aprillil on aga Talvar Racing võistlemas Lätis Ropažis Rotaxi Eesti ja Balti karikavõistluste etappidel.