Esmakordselt sel aastal tuleb kodurajal võistlema staažikas kiirendaja Riivo Sinijäv, kes viimastel aastatel on konkurentsi pakkunud peamiselt Venemaa radadel. Tema Sport Tšaika väärib vaatamist, sest sellist autot pole Eesti kiirendusradadel veel enne nähtud.

Paljude rõõmuks on kohal ka siinmail legendaarne lätlane Ilmars Zausajevs oma Audiga, mis tänavu on ületanud 8,5 sekundi piiri veerandmiilisel võistlusdistantsil. Kohal on ka tema kaasmaalane Normunds Lacis Mitsubishi EVO-l, kes on sama kiire ning meestel omavahel on vaja teha sotid selgeks – kes on kiirem?

Võimsate mootorrataste pro-bike klassis on oma väga kiire turbotsikli välja ajanud Nils Laur, kelle sõitude kommenteerimiseks ei ole piisavalt sõnu – seda teab oma silmaga nägema.

Väga suur huvi on street-klasside ehk siis tänavaklassides osalemise vastu, sest selles klassis saavad omavahel mõõtu võtta kõik need, kel võimsust spetsiaalklassis osalemiseks väheks jääb, ent omasuguste seas on neil jõudu rohkem, kui vaja oleks. Kohale on tulemas väga võimsaid tänavaautosid.

Kiirendusvõistlusega paralleelselt toimub ka ECCTuning Tuning Show ja SPL helirõhuvõistlus.

Väravad avatakse juba kell 11.00, võistluse algus kell 12.00 ja eeldatav lõpp kell 18.00.

Ilm tuleb soe, päike paistab ja tuul puhub natukene igalt poolt. Ootame kõiki kaasa elama !