13. oktoobril toimunud Eesti Autospordi Liidu rallikomitee koosolekul oligi üheks olulisemaks teemaks järgmise aasta kalender. Talverallide osas saab olema Eesti talveralli karikasari ning Balti talvekarika sari. Seda koostöös Läti ja Leedu Autospordi Liitudega. Eesti talveralli karikasarja etappideks oleks Võru talveralli, mille korraldajale, G.M. Racingule tehakse koostööettepanek ralli korraldamiseks ja Sarma ralli Lätis. Viimase toimumisaeg on teada, 11.-12. veebruar. Eestis sõidetav ralli toimub ilmselt jaanuari keskel, täpsemad kuupäevad selguvad lähiajal.  Balti talvekarikasarjas oleks lisaks neile kahele ka Utena talveralli Leedus. Balti KV arvestusse läheks N-1 etappi, Eesti lahtistel KV-l 2 etappi.

Kui rääkida Eesti autoralli suvistest meistri-ja karikavõistlustest, siis absoluutarvestuses läheb arvesse ka Eestis sõidetav talveralli, sel juhul oleks absoluudi MV arvestuses 7-1 (halvim etapp läheb hooaja tulemustest mahaarvamisele). Teistes klassides on suviste meistri-ja karikavõistluste arvestuses kuus etappi (kõik etapid lähevad arvesse). Suvine kalender näeb välja järgmine

Tallinna ralli 6.-7.05

Viru ralli 16.-18.06

Rally Estonia 15.-16.07

Lõuna-Eesti ralli 19.-20.08

Mulgi ralli 16.-17.09

Saaremaa ralli 07.-08.10

Nagu näha on kalendris neli rallit, mis ka tänavu kavas olid ja taas on kalendris tagasi Viru ralli ning Lõuna-Eesti ralli. Viimase lisandumisega on uuel aastal kaks rallit Lõuna-Eestis, Rally Estonia asukohaga Otepää ümbrus ja Lõuna-Eesti ralli asukohaga Võru ümbrus.

Olukorda, kus ralli korraldajate arv ületab korraldatavate rallide arvu peab rallikomitee esimees Indrek Ilomets positiivseks. „Vastupidine situatsioon oleks ju tunduvalt halvem. Konkurents on edasiviiv ja 2012 võib kalender taas teistsugune välja näha," ütles Ilomets ruudulipp.ee veebilehele.

Meistrivõistluste võistlusklassid jäävad 2011. aastal samaks.