Pargisõidus on Sildaru senised vingemad triumfid tulnud Aspeni X-Mängudel. 30 võidu pikkuse seeria sees on sealt pärit koguni neli kuldmedalit. Kui neist võitudest esimene tuli Tiril Sjaastad Christianseni ees pigem napilt, siis järgneval kolmel korral ei ole parimas olnud mingit kahtlust.

2017. aastal oli Sildaru Aspenis esmakordselt tiitlikaitsjana ja võit oli pigem vormistamise küsimus. 2019. aastal oli ta vigastuspausilt naasmise järel Aspenis ülivõimas (esikoha tõi 99,00 punkti). Tänavusel hooajal on ta keskendunud rohkem koolile, kuid X-Mängudel ei saanud keegi talle ikkagi lähedale.

Alates 2015. aasta Dew Tourist Sildaru võistlusi tihedamalt jälginuna tulebki tõdeda, et X-Mängudel ei ole kordagi tekkinud hinge kahtlust ja eestlanna võit on olnud alati loogiline.

Ka Dew Touridel on Sildaru ülekaal olnud esimese triumfi järel selge. 2016. aastal jõudis Maggie Voisin vahepeal isegi üsna lähedale, kuid seda ainult seetõttu, et Sildaru hüppas peaaegu ideaalse reilikava jooksul ühest reilist suure hooga lihtsalt kogemata üle. Viimase laskumisega pandi jõuvahekorrad loomulikult kindlamalt paika.

Seega tuleb taaskord tõdeda, et kui konkurendid võivad hakata suurel areenil kohati väristama (rivaalide kardetud kahekordsed saltod jäid tänavuste X-Mängude pargisõidu võistluseks justkui kappi seisma), siis just suurem tähelepanu lisab Sildarule rohkem kindlust ja tippvõistluste võitmine tundubki niimoodi tema jaoks justkui isegi lihtsam.
Kelly Sildaru sai koos fännidega järjekordset võitu tähistada.

Samas võiduseeria on katkemisele lähedal olnud pigem väiksematel ja tipptegijate osavõtu mõttes hõredama konkurentsiga jõuproovidel. Seekordsete X-Mängude eel tuli noorte olümpiamängude kuldmedal Sildarule napimast-napimalt. Hiljem tunnistas ka eestlanna ise, et talle ainult 0,5 punktiga kaotanud hiinlanna Eileen Gu kava võis tema omast isegi parem olla.

Korralikku pinget oli õhus ka 2018. aastal, kui vigastusest taastumise järel olid konkurendid nii Cardrona juunioride MM-il kui ka Stubai MK-etapil näiliselt üsnagi lähedal. Veel mõnel korral on juhtunud, et kvalifikatsioonis või finaalis on avalaskumine ebaõnnestunud ja seega on pinge justkui kerkinud, kuid hiljemalt viimase katsega on kõik siiski paika pandud.

Kokkuvõttes tulebki tõdeda, et Sildaru puhul saab lõpptulemustele joone alla tõmmata alles olukorras, kus ta on viimast korda mäest alla tulnud. Konkurendid on aastate jooksul saanud korduvalt tunda, kuidas eestlanna on just viimase võimalusega nendelt võidu endale napsanud. Lisaks pargisõidule on seda nüüd juhtuma hakanud ka rennisõidus.

Aspeni X-Mängud on selleks hooajaks läbi. Juba 6.-9. veebruarini on maailma paremik jõudu katsumas tähtsuselt teisel kommenrtsvõistlusel ehk Dew Touril.