Ojamaa teenis juba järgmisel minutil Abdul Rassak Yusifi pikali tõukamise eest kollase kaardi. 43. minutil astus ta jala peale Kaimar Saagi eest ning pidi punase kaardiga väljakult lahkuma.

"Teame, et ta mängib väga piiri peal, see on tema natuur. Ta teab isegi, et oleks pidanud õigel ajal pidurit tõmbama, ta on selleks piisavalt kogenud mängija. Võime olla uhked, et meeskond hoidis kokku ja aitas õigel hetkel välja. Kõik tegid ühe kaotatud mängija jagu lisatööd ning ei paistnud välja, et me vähemuses oleksime jätkanud," rääkis Henn peale Flora hooaja esimest viiki.

"Kui vaadata fakti, et mängisime vähemuses, siis tuleks justkui rahul olla, aga mängu vaadates pigem ei jää rahule. Meil oli kaks väga head võimalust kasutada. Paidel tekkis alles mängu lõpus üks moment. Riietusruumis mängijad tundsid, et pigem olid need kaotatud kaks punkti."

Ojamaa meeskonnasisese karistuse kohta ütles Henn: "Eks seda vaatame. Ta teab ise, et lasi emotsioonidel endast võitu saada. Meeskonnas on selliste juhtumite jaoks reeglid paigas. Vaatame, kuidas me neid rakendame."