Verstappeni sõit sai hea alguse juba stardiga, kui Red Bulli piloodil õnnestus kohe esimeses kurvis mööduda Sainzist. Esikohal liikunud Leclercil oli seejärel rehvide säilitamisega tõsises hädas ning Verstappen kasutas DRS-i abiga olukorra meisterlikult ära, tõustes üheksandal ringil võistlust juhtima.

Pärast seda kulges võistlus rahulikult edasi kuni 41. ringini, mil Lando Norris (McLaren) põrkas kokku tehniliste probleemide küüsis vaevelnud Pierre Gaslyga ning rajale tuli turvaauto. Sellest said pealtnäha enim kasu George Russell (Mercedes), Alex Albon (Williams) ja võistlust 18. kohalt alustanud Esteban Ocon (Alpine), kes polnud veel jõudnud oma esimest boksipeatust teha ning kruvisid alla pehmema seguga rehvid.

Kümme ringi enne anti võistlusele kordusstart, aga esikolmikus enam muudatusi ei tekkinud. Esimesena jäi poodiumilt välja Sergio Perez (Red Bull; +10,638), viies oli Russell (+18,582) ja kuues tema tiimikaaslane Lewis Hamilton (+21,368).

Neile järgnesid Valtteri Bottas (Alfa Romeo; +25,073), Esteban Ocon (Alpine; +28,386), viiesekundilise karistuse teeninud Fernando Alonso (Alpine; +32,128) ja Alexander Albon (Williams; +32,365).

Punktitabel: