Roeselare võitis tiitli teist aastat järjest, kokku on meistriks tuldud 13 korda. Siinkohal üks huvitav fakt – viimati ei tulnud Belgia meistriks Roeselare või Maaseik aastal 1994. Toona võitis Zellik.

Finaalseeria Meneniga oli ühepoolne, kõik kohtumised võideti numbritega 3:0. Eile oli Roeselare parem seisuga 25:22, 25:20, 25:16. Knackis peamiselt vahetusmängija rolli täitnud Tammearu servis eile 14 korda ja lõi kaks ässa. Muide, Roeselare üks põhinurgaründaja, Matthijs Desmet siirub Itaaliasse Padova ridadesse, seega usutavasti saab samas klubis jätkav Tammearu uuel hooajal rohkem platsile. Debüüthooajal tõi ta meistriliigas täpselt 100 punkti.

Le Cannet võitis Prantsusmaa finaalis Mulhouse’i 3:1 ja kokku seeria samuti 3:0. Prantsusmaa meisternaiskonna nimekirja kuulus ka 20-aastane Eesti koondise sidemängija Karolina Kibbermann. Micelli kutsus ta mängima kolmandas liigas pallivasse farmvõistkonda, kuid talendikas noormängija sai palju harjutada koos põhivõistkonnaga, mõnel mängul oli ka pingil, kuid platsile Volero Le Cannet eest veel ei saanud. Küsimusele, kas Kibbermann tuli siis Prantsusmaa meistriks või mitte, ei oskagi hetkel veel vastata, tundkem lihtsalt rõõmu, et eestlannal tänu Micellile selline võimalus arenemiseks avanes.

Poola meistrivõistlustel pole kolme võiduni peetava pronksiseeria saatus kaugeltki veel otsustatud. Robert Tähe koduklubi Belchatow võitis teise kohtumise Aluroni vastu 3:2 ja viigistas seeria 1:1-le. Teises ja kolmandas geimis vahetusest sekkunud Tähe arvele kogunes kolm punkti, kaks rünnakust ja üks blokiga.

Eesti rahvusmeeskonda kauaaegne endine juhendaja Gheorghe Cretu on aga võimsa saavutuse lävel. Tema juhitav Zaksa sai teises finaalmängus jagu Jastrzębski Węgielist 3:2 ja vajab Poola meistriks tulekuks veel ühte võitu.