Peamatšis oli mängus kukk-kaalu Euroopa meistrivöö, millele heitlesid norralane Simon Santana ning Markko Moisar. 2018. aastal alistas Santana Moisari samas kohas nokaudiga, nüüd oli Moisari kord võita samal moel.

Viieraundiline matš lõppes 1.15 enne kolmanda raundi lõppu, kui Moisari paremsirge juba varem korduvalt põrandal käinud norralase lõplikult neutraliseeris. Santana oli küll kiirelt püsti ja väitis, et on veel võitlusvõimeline, kuid sekundeid lugenud ringikohtunik enam selget silmavaadet ei näinud.

Teises tiitlimatšis kaitses Astrid Johanna Grents soomlanna Miina Sirkeoja vastu eelmisel sügisel King of Kingsi nelja naise turniiril võidetud naiste kukk-kaalu Euroopa meistrivööd. Grents kuulutati kolmeraundilise matši järel võitjaks kohtunike ühehäälse otsusega.

Teistes õhtu põhiprogrammi matšides alistas Hendrik Tehmas poolaka Hubert Dylewski, Zhora XXL võitles viiki leeduka Mantas Janišiusega ning viik kuulutati peale lisaraundi välja ka Ott Remmeri ja leeduka Mindaugas Narauskase kohtumises.

"Arvasin, et kolm raundi on piisav. Aga teeme viienda ka, kui vaja!" teatas Remmer peale matši ringis antud intervjuus.

"See on tsirkus!" ei nõustunud otsusega TV3 Sporti kommentaator Kuldar Nei. "Me ei saa suvaliste pseudonarratiividega anda otsuseid mis iganes suunas. See ei ole normaalne."

"Võitlusspordi esimene kriteerium, vähemalt profivõitlusspordis, peaks olema see, kumb mees teisele rohkem kahju teeb. Siin oli see ju ilmselge," lisas Kaupo Arro.