Jututeema keerleb peamiselt uue meeskonna ning käesoleva hooaja tegemiste ümber.

Saame teada, kui hästi või kui keeruliselt on asjad seni sujunud?

Lauk on saanud kõvasti karastust, sõitnud oma esimesed „Monumendid“. Saarlane arvati meeskonda nii Ronde van Vlaandereniks (272 km) kui ka Pariis-Roubaix (257 km). Roubaix'l jõudis finišisse, sõites välja eestlaste viimase 14ne aasta parima koha.

Kas Pariis-Roubaix lõpetamine oli tema enda jaoks midagi erilist, sai sellega miskit tõestatud? Räägime munakivil sõitmisest, käte lõhkumisest, tiimide taktikast, abipersonali valmisolekust, võidusõidule eelnevast treeningust jne.

Puudutame ka Giro d'Italiat, mis sai stardi Ungari pealinnas Budapestis. Eestlastest on joonel Rein Taaramäe, kes sõidab oma 16ndat suurtuuri. Vaatame üle, kes esindavad Soomet ja Leedut, lätlasi sel korral Girol pole.

Shimano plokis tuleb jutuks PRO seeria. Eelmise saate küsimusmängu auhinna, kaks tasuta pääset Gravel Grinder Estonia rattasõidule, võitis Liis Jääger. Palju õnne! Võitjaga võetakse ühendust.

Otsige taskuhääling "Jalgrattapalavik" ülesse Apple podcastist, Soundcloudist ja Spotify rakendustest, hakake jälgijaks ning uued saated jõuavad teieni kiirelt ja mugavalt.

1x
00:00