West Ham jäi juba 17. minutil arvulisse vähemusse, sest punase kaardiga saadeti duširuumi kaitsja Aaron Cresswell. Kohtumise ainsa värava lõi seitse minutit hiljem Colombia ründaja Rafael Borre.

Mängu kõmulisim intsident leidis aset 77. minutil, kui West Hami peatreener David Moyes palli sihilikult talle lähedal seisnud Frankfurti pallipoisi poole lõi. Poiss palliga pihta siiski ei saanud.

"Ma lõin palli pallipoisile tagasi. Vabandan selle pärast, aga ta viskas selle mulle väga pehmelt," ütles Moyes, visates nalja, et poiss viskas palli talle "kenasti jala peale". Kokkuvõttes oli tal ikkagi enesevalitsuse kaotamise pärast piinlik.

"Olen lihtsalt pettunud," jätkas ta. "Oleme mänginud paremate meeskondadega kui Frankfurt. Kodustaadionil kaotasime mängu ilmselt esimese 30 sekundiga ning oleme sellest ajast peale tagaajaja rollis olnud."

Mängu lõpuvile kõlades tormasid väljakule tuhanded Frankfurti fännid ning West Hami mängijad olid sunnitud riietusruumi põgenema.

Moyes kritiseeris veel Frankfurti varumeestepinki, tuues välja, et neile oli kohtuniku poolt palju rohkem lubatud kui talle. Kui tema sai neljanda kohtuniku käest korra tehnilisest alast lahkumise pärast noomida, siis Eintrachti pink võis tema arvates teha, mida tahtsid.

Frankfurti peatreener Oliver Glasner: "Oli väga raske mäng ning me lõime fantastilise värava. Teisel poolajal kaitsesime kire ja südamega ning ma olen tiimi üle väga uhke. On suurepärasen tunne olla peale 42 aastat selle klubi ja nende imeliste fännidega finaalis. Olin kuni lõpuvileni pinges, sest mäletasin kolmapäevast Meistrite liiga mängu."