Tammeka peatreener rikkus Premium liiga juhendi kahte punkti, mis ütlevad, et meediale antavates intervjuudes on mängijatel, treeneritel ja teistel esindajatel keelatud üritada mõjutada kohtunikke ning hoidutakse liiga maine kahjustamisest, teatas Eesti Jalgpalli Liit.

Santos ei hoidnud end tagasi pärast viimast FC Floralt saadud 2 : 3 kaotust. Ta andis ETV2 otse-eetris selge sõnaga mõista, mida ta Eesti kohtunikest arvab.

"Täna ei räägi ma mängust, vabandust. Räägin faktidest. Pärast 11 kohtumist on meie vastu määratud penalti mängus Floraga, Paidega ja Kaljuga. Meie kasuks ei antud aga penaltit Kalevi, Nõmme ja Paide vastu. Selgeid penalteid!" alustas portugallane oma tiraadi.

"Kohtunikud ei austa Tammekat ja ei anna Tammekale penalteid. Levadia vastu saime punase kaardi, mida poleks pidanud olema. Aga kohtunik määras selle ilma hetkekski kahtlemata. Meil oli võimalus üks-ühele olukorraks, aga ei midagi! Nad ei näe! Kohtunik tuli hiljem minu juurde vabandama ja ütles, et ei pannud seda tähele. Tammeka kasuks ei näe keegi midagi. Aga Flora, Levadia, Paide ja Nõmme kasuks nad näevad! Ja näevad palju."

"Ma ei taha, et keegi soosiks Tammekat! Ma tahan, et meiega käitutaks õiglaselt! Küsin ainult õiglust! Aga see, pärast 11 mängu, on raske. Kohtunikud tulevad siia ja annavad Florale kõik, mida nad soovivad. Kohtunikud tulevad siia ja annavad kõik Levadiale. Paide vastu sama asi, Nõmme vastu sama asi! Mis see on? Mida te jalgpallilt tahate? Mida te tahate?" kurjustas Santos.