Kalju võõrustab pühapäeval kell 14.30 Tartu Tammekat. „Praeguse seisuga oleme pühapäeval mängimas. Osad haigestunud mängijad on juba tervenenud ja viimastel andmetel ei ole ühtegi uut nakatunut,” rääkis Tehva Delfi Spordile.

„Kokku haigestus grippi 11 mängijat. Tegemist on A-gripiga,” avaldas Tehva. „Praeguse seisuga ei saa ilmselt mõned haigestunud mängijad nädalavahetusel meeskonda aidata, kuid tänavu on meil piisavalt pikk pink, et saame korraliku meeskonna kokku.”

„Olukord oli alguses meie jaoks ootamatu, kuna kõik mängijad on ju vaktsineeritud, kuid seejärel selgus, et tegemist on gripiga. Praegu on kevadine aeg ning mängukalender on väga tihe. Koormus organismile on suur ja seetõttu ollakse ilmselt viirustele vastuvõtlikumad. Ilmselt tuleb rohkem vitamiine süüa.”

Kalju ja Narva Transi vahel toimuv karikasarja poolfinaal lükati nüüd 15. maile. „Kuuldavasti oli ka Transi mängijatel veidike tervisega probleeme. Loodetavasti on mõlemad meeskonnad uuel nädalal kohtumiseks valmis. Ikka tahame, et kõikidel meeskondadel oleksid alati väljakul parimad koosseisud,” lisas Tehva.

Karikasarja teises poolfinaalis kohtuvad täna õhtul FC Flora ja Paide Linnameeskond. Karikasarjas on mängus ka eestlaste kolmes eurokoht. Eelolevaks suveks on FCI Levadial olemas pääse Meistrite liiga eelringi. FC Flora alustab mängudega Konverentsiliigas. Praegu ongi lahtine eestlaste teine esindaja Konverentsiliigas.

See koht mängitaksegi välja karikasarjas ning Euroopasse pääseb ainult võitja. Kui karikavõitjaks peaks tulema juba eurokoha taganud Flora, siis kindlustab pääsme mulluste meistrivõistluste pronksimeeskond Paide.