Stahhovskõi andis Eestis mitmeid intervjuusid, sealhulgas ETV "Ringvaatele", homme ilmuvale Eesti Päevalehe nädalalõpulisale LP-le ja venekeelsele Delfile, tutvustas veinisõpradele oma veiniistanduse toodangut ning külastas president Alar Karist Kadrioru lossis.

"Oli suur au tänada president Karist uskumatu toetuse eest, mida Eesti rahvas ja nende valitsus on avaldanud. Suure südamega riik," kirjutas endine maailma 31. reket Stahhovskõi Instagramis.

"Sergii Stahhovskõi on Ukrainas tuntud tennisist, kes nüüdseks on spordist küll lahkunud ja tegeleb neljandat aastat veinimaja pidamisega. Venemaa täiemahulise sissetungi järel teenis ta Kiievit kaitsvates üksustes. Järgmisel nädalal tõstame Lennart Meri rahvusvahelise julgeolekukonverentsi avaõhtusöögil Ukraina vabaduse terviseks pokaalid, milles on Sergii Stahhovskõi veinimaja Saperavi vein. Oli hea meel temaga Kadriorus kohtuda," kirjutas Facebookis Alar Karis.

Stahhovskõi liitus 27. veebruaril Ukraina territoriaalkaitseüksusega, jättes koju Budapesti oma abikaasa ja kolm last. Kümme päeva tagasi määrati Stahhovskõi reservi. Vähemalt kolme lapse isad võivad sõja ajal riigist lahkuda.