Becker kannab oma karistust Londonis Wimbledoni tenniseväljakutest väikse jalutuskäigu kaugusel asuva Wandsworthi vangla 6,5-ruutmeetrises kongis.

Inglise õigussüsteemiga kursis olev Berliini advokaat Paul Vogel, kes on kaitsnud mitmeid kriminaalsüüdistuse saanud kuulsusi, peab vägagi tõenäoliseks, et Becker võib juba kuue kuu pärast trellide tagant pääseda.

"Becker peab käituma eeskujuliku vangina, pahandustest eemale hoidma ning küsitluste ajal jätma endast stabiilse ja positiivse mulje," rääkis Vogel ajalehele Bild.

Kui Becker mustervangina käitub, võib ta esmalt pääseda vabadusse nädalavahetusteks ning hakata hiljem välja saama ka nädala keskel, käies vanglas vaid magamas. Küll aga peaks ta edasi kandma jalavõru. Becker võib taotleda isegi eriluba reisimiseks ning teenida raha, et end pankrotist taas üles ehitada.

Täiesti vabaks meheks võib Becker hea käitumise korral saada kõige varem 2023. aasta lõpuks.

Becker on viimastel aastatel töötanud Eurospordi teleeksperdina. Ajalehe Blick teatel üritab Eurosport tenniselegendi teeneid kasutada isegi vanglakaristuse ajal.

"Eurospordi juhtkond selgitab koostöös Beckeri advokaatidega välja, kas meil on võimalik Borise jaoks vanglasse kodustuudio sisse seada," ütles Eurospordi suusaekspert Frank Wörndl Šveitsi lehele.