Kollane Allveelaev ehk Villarreal hoidis jalgpalli Meistrite liiga poolfinaali kordusmängus pool tundi pinget üleval, kuid ajaloolist hooaega tegevat Liverpooli siiski peatada ei suutnud. Liverpool võitis mängu 3:2 ning pääses koondskooriga kindlalt 28. mail Pariisis toimuvasse finaali.

Liverpooli poolehoidjad olid võõrsil saavutatud keerulisest edasipääsust joovastuses ning erandiks ei olnud ka korvpallitäht LeBron James, kes postitas Twitterisse oma rõõmuhüüde "Pariis, siit me tuleme!"

See ei jäänud aga märkamatuks ka CBS-i Meistrite liiga stuudios osalenud endisele Liverpooli keskaitsjale Jamie Carragherile, kes kohe varmalt neljakordset NBA meistrit enda rüppe kutsus: "LeBron, kui sa tahad Pariisi tulla, siis ühine meie CBS-i meeskonnaga ja ole minu külaline. Olen kohe väljaku ääres ja tahan sind Pariisi enda kõrvale. Anna meile seitsmendaks Meistrite liiga triumfiks vajalik toetus ja ühine meiega "mehemürakas"!"

Eks ole näha, kas korvpallur ka Carragheri kutse vastu võtab, aga vaba aega peaks tal selleks jaguma küll. Jamesi koduklubi Los Angeles Lakersi lootused läänekonverentsi play-off'i jõuda kustusid kolm mängu enne põhiturniiri lõppu ning seega on 37-aastase korvpalluri hooaeg juba lõppenuks kuulutatud.