Madridis toimunud korduskohtumise avapoolajal jäid väravad löömata ning meeskondadel ei tekkinud ka ühtegi liialt ohtlikku väravavõimalust.

Kohe teise poolaja esimestel sekunditel avanes Viniciusel aga hiilgav šanss kodumeeskond juhtima viia, kuid brasiillane ei suutnud Dani Carvajali mõõdetud söötu mõnelt meetrilt väravasse toimetada.

Pärast seda läksid mängu ohjad selgelt külaliste kätte ning 73. minutil pääses City kohtumist ka 1:0 juhtima, kui Bernando Silva hea eeltöö realiseeris täpse löögiga väravaks Riyad Mahrez.

Vahetusest sekkunud Jack Grealishil tekkis seejärel veel mitu head võimalust City juba kahe väravaga juhtima viia, kuid keskkaitsja Eder Militao ja väravavaht Thibaut Courtois ennastsalgav tegutsemine hoidis Reali mängus.

Kui kätte jõudis 90. minut ning tabloolt vaatas endiselt vastu City 1:0 eduseis, tundus vägisi, et Reali laul on sellega lauldud ja väljalangemisest neil enam pääsu pole. Nii aga siiski ei läinud. Ootamatult tõusis Madridi klubi kangelaseks noor brasiillane Rodrygo, kes lõi kahe minutiga kahest tsenderdusest kaks kiiret väravat ja viis Reali lisaajale.

Kohe lisaaja alguses astus rambivalgusesse aga ei keegi muu kui Karim Benzema. Esmalt teenis prantslane 93. minutil tänu Ruben Diase valearvestusele penalti ning seejärel saatis palli ka külmavereliselt Edersonist mööda väravavõrku, tehes seisuks 3:1. Kuigi City otsis viimastel minutitel veel aktiivselt viigiväravat, siis paraku selleni ei jõutud.

Madridi Reali ja Liverpooli vaheline Meistrite liiga finaal peetakse 28. mail Pariisis.

Enne kohtumist:

Pep Guardiola poolt juhendatav ManCity on jätkuvalt klubi ajaloo esimese Meistrite liga trofee jahil. Mullu jõudis ManCity esmakordselt finaali, kuid seal jäädi 0:1 alla Londoni Chelseale.

Real on samal ajal Meistrite liiga ajaloo kõige edukamaks klubiks. Kokku on Real sarjas triumfeerinud rekordilised 13 korda (edukuselt teine tiim on AC Milan seitsme tiitliga). Kokku on Real finaalis mänginud 16 korda.

Eelmisel nädalal Manchesteris toimunud avakohtumises oli City selgelt domineerivamaks pooleks ning kiirelt asuti 2:0 juhtima. Kodumeeskonnal oli suurepärane võimalus suurendada ka edu 3:0 peale, kuid see võimalus lasti peost. Lõpuks pidid hispaanlased tõdema, et Realil oli taaskord õnne ning Karim Benzema eestvedamisel suudeti jätta korduskohtumiseks head võimalused.

Korduskohtumiseks on Reali poolel tagasi ka kaitsev poolkaitsja Casemiro. ManCity on tagasi saanud äärekaitsja Joao Cancelo.

Eeldatavad algkoosseisud:

Madridi Real: Courtois; Carvajal, Eder Militão, Nacho, Mendy; Modrić, Casemiro, Kroos; Valverde, Benzema, Vinícius Júnior.

Manchester City: Ederson; Joao Cancelo, Ruben Dias, Laporte, Zinchenko; De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva; Mahrez, Jesus, Foden.