Boris ja Lilly Becker läksid lahku juba aastate eest ning tenniselegendil on alates 2020. aastast suhe Lilian de Carvalho Monteiroga.

Lilly Becker sai nüüd sõna TalkTV eetris Piers Morgani juhitud saates. „Olen jätkuvalt tema abikaasa. Olen küll võõrdunud abikaasa, kuid siiski ametlik abikaasa,” kummutas Lilly Becker seni avalikult levinud arvamuse, et nad on juba aastaid tagasi lahutatud.

Lilly Beckeri sõnul läheb tennisestaaril vanglas normaalselt. „Tal läheb hästi. Nii hästi, nagu sellises olukorras minna saab. Loomulikult ei ole see viietärnihotell,” sõnas Lilly Becker, kellel on tenniselegendiga ühine 12-aastane poeg.

54-aastane Becker mõisteti kohtus süüdi erinevate varade varjamises, mille koguväärtus küündis kolme miljoni euroni.

Tennisetähele said hukatuslikuks mitmed lahutused ja luksuslik elustiil. Kui tennisemänguga teenis sakslane omal ajal 50 miljonit eurot, siis 2017. aastal kuulutas ta välja eraisiku pankroti. Süüdistuste kohaselt alustas ta seejärel aga varade kantimist. Nimelt kandis 54-aastane sakslane suuri summasid endiste abikaasade arvetele ning tegeles lisaks veel ka laenude varjamisega ja varade mitte-deklareerimisega. Samamoodi on ta väidetavalt varjanud ka tennisekarjääri jooksul võidetud trofeesid, millel on samuti suur rahaline väärtus.

Oma luksusliku elustiili jätkamiseks on Becker võtnud suuri laene. 2013. aastal laenas ta 5 miljonit eurot ning aasta hiljem 1,6 miljonit eurot. Nende laenude tagasi maksmisega jäi Becker aga hätta ning nii kuulutaski ta Suurbritannias välja eraisiku pankroti.

54-aastane Becker on spordimaailmas tõeline legend. Becker tõusis staariseisusesse juba 18-aastaselt, kui ta krooniti 1985. aastal esimese asetamata mängijana ja esimese sakslasena Wimbledoni suure slämmi turniiri võitjaks.

Becker võidutses Wimbledonis veel 1986. ja 1989. aastal. Austraalia lahtistel osutus ta parimaks 1991. ja 1996. aastal. US Openil sai ta karika pea kohale tõsta 1989. aastal. Prantsusmaa lahtistel jõudis ta kolmel korral poolfinaali (1987, 1989, 1991).

Beckeril oli omal ajal raskusi kuulsusega toime tulemisel ning keerulisi teid pidi liikus ka tema eraelu. Sportlaskarjääri järel on ta seotud olnud erinevate projektidega. Aastaid on ta töötanud teleeksperdina, kolm aastat juhendas ta meeste maailma esireketit Novak Djokovici. Lisaks on ta professionaalsel tasemel mänginud pokkerit ja töötanud firmade heaks, kes korraldavad internetis pokkeriturniire.