Eelmisel nädalal koduväljakul avamängu 2 : 0 võitnud Liverpool jäi korduskohtumises avapoolajal 0 : 2 kaotusseisu ehk üldskoor oli viigis. Kui tavaliselt on Liverpool väljakul domineerivamaks meeskonnaks, siis teisipäeva õhtul jäädi avapoolajal Villarrealile selgelt alla.

Liverpooli peatreener Jürgen Klopp sõnas, et poolajal andiski ta meestele mõista, et aeg on hakata taas jalgpalli mängima. Oma sõnumi edastamiseks vajas ta abitreener Peter Krawietzi abi. Nimelt andis Klopp Krawietzile ülesande, mille eesmärgiks on tavaliselt mängijate enesekindluse tõstmine. Sel korral osutus see aga tõeliseks reaalsuskontrolliks.

„Ütlesin Krawietzile, et ta leiaks video pealt olukorra, kus meil läks avapoolajal hästi ning näitaksime seda seejärel mängijatele. Ta tuli meie juurde tagasi ning tõdes, et sellist hetke avapoolajal lihtsalt ei olnud,” rääkis Klopp BBC vahendusel.

„Meil oli poolajal tõsine probleem, kuna meil ei olnud mängijatele näidata olukorda, kus olime hästi tegutsenud. Seega oli selge, mida olime valesti teinud,” lisas Klopp.