Aastate jooksul NHL-is 491 kohtumist pidanud Komarov on Soome koondises ikka olnud põhimees. Hiljuti toimunud Pekingi olümpiamängudel kuulus Komarov samuti võidukasse koondisesse. Lisaks on tal 2014. aastal Sotšist ette näidata olümpiapronks ja veel MM-kuld 2011. aastast ning hõbedad 2014. ja 2016. aastast. Nüüd jäeti Peterburi SKA mängumees valikust välja.

Soome jäähokiliit teatas 23. aprillil, et Komarov jääb koondisest eemale, kuna ei ole piisavas füüsilises konditsioonis. Venelaste Matš TV kirjutab nüüd, et Komarov jäeti aga koondisest eemale oma vene perekonnanime tõttu. Lisaks toodi välja, et Komarov ei lahkunud Venemaa sõjalise rünnaku järel kohe SKA ridadest ja seda pandi Soomes pahaks.

Matš TV teatel pöördus Komarov nende kahe väite uurimiseks ka Soome alaliidu poole, kuid ei saanud vastust. Ilta-Sanomat proovis samuti Komaroviga ühendust saada, kuid mängumees ei soovinud olukorda kommenteerida. Komarov on teatanud, et järgmisel hooajal ta enam SKA ridadesse ei kuulu.

Soome hokikoondise mänedžer Jere Lehtinen lükkas Venemaa meedias ilmunud süüdistused kindlalt ümber. „Selliste uudiste lugemisel puudub mõte. Me kõik teame, mida sealt oodata,” sõnas Lehtinen Tamperes toimunud koondise pressikonverentsil. „Rohkem ei saa ma seda kommenteerida.”

Komarovil on taskus nii Soome kui ka Venemaa pass.

Jaga
Kommentaarid