31-aastane norralanna tunnistas, et jätkamisotsuse langetamisele aitas tugevalt kaasa asjaolu, et tema abikaasa Sverre Olsbu Röiseland asub tööle Saksamaa laskesuusanaiskonna abitreenerina.

"Kuna mu mees sõidab Saksamaale, siis pole mul muud valikut. Siis me nagunii normaalset elu elada ei saa. Nüüd loodan, et suudame veebruaris Sverrele ja sakslastele nende koduväljakul tugevad konkurendid olla," vihjas Röiseland Oberhofi MM-ile.

"Ma olen endiselt näljane ja see on hea tunne. Ajendiks on see, et tunnen, et mul on veel rohkem sees. Ma tahan võistelda," lisas Röiseland Norra rahvusringhäälingule VG.

Norralanna abikaasa on naise valikuga samuti rahul. "Minu arvates on tore, et ta tahab jätkata, et saame mõlemad Oberhofi MM-il olla. Tema kui sportlane ja mina kui treener. Ootan seda põnevusega. Siis hakkab tema oma tööd tegema ja mina oma tööd tegema," märkis abikaasa.

Lõppenud hooajal MK-sarja üldvõitjaks kroonitud Röiseland on MMidelt võitnud juba 11 kuldmedalit. Tänavusel Pekingi taliolümpial krooniti norralanna kolmekordseks olümpiavõitjaks.