Moisar vs. Santana

Moisar ja Santana on varemgi omavahel Tallinnas jõudu katsunud. KOK60 üritusel pidi Moisar Santana paremust tunnistama ja lahkus ringist kaotusega. Korraldajate sõnul on sel korral tegemist 50/50 võiduvõimalusega, sest meie oma „kõva mees“ Moisar saab kodupubliku ees ennast taas tõestada ja kättemaks on alati magusam.

KOK100 spordiennustuspartneri OlyBeti statistika näitab hetkel suuremat võiduvõimalust Santanale, kelle koefitsient on 1,42 ja seda Moisari 2,65 vastu, kuid kodupublik annab kindlasti tuge juurde.

Narauskas vs. Remmer

Peale Moisari ja Santana matši on tulemas veel üks huvitav märul, kui omavahel seisavad silmitsi KOKi kergekaalu tšempion Narauskas ja Remmer. Remmer on KOKi seerias enda hõlma alla kogunud järjest kolm võitu, millest kahe puhul olid vastaseks samuti leedukad. Remmer ootab tulevasest matšist Narauskase vastu võitu, mis annaks talle King of Kingsi hinnatud tšempionivöö.

Hetkel KOKi kergekaalu tšempion Narauskas on intervjuudes tunnistanud, et Remmer on tugev ja tehniline vastane. Leedukast kikkpoksija mainis, et teeb intensiivseid treeninguid koos oma peatreener Vaidas Valanciusega, et olla Remmeri taktikateks valmis. Lisaks tunnistas Narauskas, et pärast KOK Grand Prix’ matši ei alahinda ta kedagi ja annab endast võidu nimel kõik. Nimelt oli leedukas turniiril oma vastast Dylewskit alahinnanud, uskudes, et mees on väsinud ja nõrk, ei teinud seetõttu piisavalt ettevalmistusi ning kaotas matši.

Spordiennustusportaali OlyBet andmetel näeb rahvas suuremat võiduvõimalust hetkel Narauskase poolel koefitsiendiga 1,68. Samas on Remmer kannul näitajaga 2,06.

KOK100 World Seriese võitluskaardil on lisaks eelnevalt Narauskase vastasena mainitud Hubert Dylewski ja eestlase Henrik Themase omavaheline duell. Matši spordiennustus näitab suuremat võiduvõimalust Dylewskile.

Eesti naisparemik võistlustules

Naiste seas võistlevad omavahel soomlanna Miina Sirkeoja ja Euroopa parimate kikkpoksijate hulka nimetatud eestlanna Astrid Johanna Grents. OlyBeti spordiennustus näitab matši tulemuses hetkel võrdset võiduvõimalust koefitsiendiga 1,85.

Lisaks seisavad silmitsi poolakas Ilona Wojda ja eestlanna Okva Maarja. Võitu ennustatakse siin Wojdale koefitsiendiga 1,55 eestlanna 2,30 vastu. Naiste poksis seisavad silmitsi omavahel kaks eestlannat – Polina Golubeva ja Sigrid Kapanen, keda on samuti Euroopa parimate kikkpoksijate hulka arvatud.

Veel märulit ja häid duelle

KOK Hero’s Seriese võitluskaardil on tulekul veel mitmeid huvitavaid duelle. Näiteks poksireeglite alusel lähevad vastamisi leedukas Mantas Janisius ja Eesti lipu all võitlev Zhora XXL ning matši spordiennustus OlyBeti portaalis näitab võitlejatele taas võrdset võiduvõimalust.

MMA reeglitega pistavad rinda eestlane Andreas Tavast ja soomlane Emil Linnas. KOKi reeglitega saab toimuma vastasseis Marko Sults vs. Aleks Sabinin ja spordiennustuses on võiduvõimalus Marko Sultsil koefitsiendiga 1,68 Aleks Sabinini 2,96 vastu.

King of Kings (KOK) on rahvusvaheline võitluskunstide sari. KOK100 Tallinnas toimuva suursündmuse ametlik partner on OlyBet. Matšide spordiennustuse statistikat saab reaalajas jälgida ja oma lemmikuid toetada OlyBeti spordiportaalis.

Tähelepanu! Tegemist on hasartmänguga. Hasartmäng pole sobiv viis rahaliste probleemide lahendamiseks. Tutvuge reeglitega ja käituge vastutustundlikult!

Jaga
Kommentaarid