"Arvan, et me pole veel Toyotaga samal tasemel. Aga mingit moodi suutsime Horvaatias tõeliselt häid katseaegu sõita. Teadsime, et tingimused on keerulised ja kui rohkem suruda, oli võimalik vahesid sisse teha. Hea oli see, et tundsin ennast sõites mugavalt. Nüüd saame hakata parandama väikseid detaile, et kiirust parandada," rääkis Neuville portaalile DirtFish.

Neuville sai Horvaatias kolmanda koha, kaotades võitnud Kalle Rovanperäle (Toyota) kahe minuti ja 21 sekundit. Kaks minutit sellest tuli aga erinevate karistuste tõttu.

Tema tiimikaaslane Ott Tänak oli võidule oluliselt lähemal, ta jäi Rovanperäle alla 4,3 sekundiga. Pärast rallit tunnistas eestlane, et puhtas kiiruses on Toyota siiski selgelt parem.

Kahe ja poole nädala pärast jõuab rallikarussell Portugali, kus peetakse selle hooaja neljas etapp. Tegemist on hooaja esimese kruusaralliga. MM-sarja üldarvestuses on Neuville teine, seega pole tema stardipositsioon hea. Tänak on kokkuvõttes viies ja tema jaoks on rada puhtam.

"Stardin teisena. Mõned väga kiired sõijad alustavad päris tagaotsast ja seega on realistlik eesmärk esiviisikusse jõudmine. Läheb raskeks, aga oleme selleks valmis," lausus Neuville.