Idakonverentsis kolmanda asetuse saanud tiitlikaitsja Milwaukee Bucks alistas teise asetusega Boston Celticsi 101:89. Enne seeriat peeti favoriidiks pigem Bostonit, aga esimeses mängus surus Milwaukee vastased kaitses täielikult ära.

Viimastel minutitel oli Milwaukee edu nii kindel, et platsile lasti pingi tagumise otsa pallurid.

Mängu tipphetked:

Ilma vigastatud Khris Middletonita mänginud Milwaukee rünnakut vedasid oodatult Jrue Holiday (25 punkti, 9 lauapalli, 5 söötu) ja Giannis Antetokounmpo (24 punkti, 13 lauapalli, 12 söötu). Vaid kümme kahepunktiviset tabanud Bostoni resultatiivseim oli 21 punktiga Jayson Tatum.

Läänekonverentsi teise ja kolmanda asetusega tiimide heitluses võitis Golden State Warriors võõrsil Memphis Grizzliesit 117:116. Alates esimese poolaja viimastest minutitest pidi Golden State hakkama saama ilma oma kaitseluku Draymond Greenita, kes tegi vea Brandon Clarke'ile ja eemaldati.

Külaliste võidukorvi viskas 37 sekundit enne lõppu Klay Thompson, kelle kolmene viis Golden State'i 117:116 ette. Pärast seda, kui Stephen Curry tegi Memphise liidri Ja Moranti vastu vaheltlõike, viskas Thompson kaks vabaviset mööda ja Memphisele jäi viimaseks rünnakuks neli sekundit.

Pall toimetati Morantile, kes jõudis korvi alla. Thompson suutis mööda läinud vabavisked heastada - ta tuli tiimikaaslasele Gary Payton II-le appi ja sundis Moranti suure hoo pealt ebamugavale viskele, mis rõngast ei tabanud.

Mängu tipphetked:

Golden State'i resultatiivseim oli 31 punkti, 9 lauapalli ja 8 sööduga Jordan Poole, Curry viskas 24 punkti. Memphise kasuks viskas Morant 34 punkti, lisaks võttis ta 9 lauapalli ja andis 10 söötu. Jaren Jackson jr.-i arvele jäi 33 punkti ja 10 lauapalli.

Seeriad peetakse nelja võiduni.