Kalevi mäng oli suuresti mängitud juba esimese 45 minutiga, kui poolajapausile mindi võõrustajate 3:0 eduseisul, väravate autoriks olid Kaimar Saag (9. ja 27. min) ja Deabeas (38.). Teisel poolajal jätkas Paide sealt, kus pooleli jäi ning Siim Lutsu (66.), Sergei Mošnikovi (70.) ja Robi Saarma (74. ja 84.) väravad vormistasid lõppseisuks 7:0 koslepi.

Nelja kaotuse kõrvale hooaja seitsmenda võidu teeninud Paide asub liigatabelis 21 punktiga neljandal positsioonil. Kalev on nelja punktiga kaheksandal kohal.

Päeva teises kohtumises viis Sergei Zenjov võõrustajad 11. minutil juhtima ning 18. minutil lõi Markus Poom ka Flora teise. Pärast seda tundus, et tabeliliider liigub vääramatu jõuna hooaja 11. võidu suunas, kuid Tammekal olid teised plaanid ja vahetult enne poolaja lõppu vähendas David Addy kaotusseisu minimaalseks.

Kohe teise poolaja esimestel minutitel ilutses tablool aga juba viigiseis, värava autoriks Reio Laabus. Floralt punktide röövimiseks selleks siiski ei piisanud, sest 65. minutil lõi Konstantin Vassiljev karistuslöögist oma hooaja seitsmenda värava, kui keerutas palli postipõrkest Carl Kaiser Kiidjärve selja taha.

Tabeliliider Flora jätkab täisedu ehk 33 punktiga. Tammeka on 11 punktiga seitsmes.