Tänavusel hooajal kuulusid klubi ridadesse venelastest Dmitri Kozlov, Daniil Kurašov, Aleksandr Rodionov, Jegor Škodenko, Robert Kortšohha, Jegor Rožkov, Mihhail Sabanov ja Nikolai Sabanov. Valgevene mängijatest oli klubis Aleksandr Škrabov.

"Praeguses olukorras polnud meil muud valikut. Niimoodi jätkamine oleks isekas," vahendas Ukraina hokiliit klubi presidendi Bogdan Rozwadowski sõnu. "Lisaks moraalsele aspektile mõjutab see ka sponsorite ja fännide nägemust meist."

"Seetõttu täna (nädala keskel) sellise otsuse tegime. Me värbame (uueks hooajaks) mängijaid, kelle kohaolek ei tekita tiimis kahtlusi ja kes ei tekita lisaprobleeme," lisas klubi president.

Toruni klubi peatreeneriks on Eesti koondise juhendaja Jussi Tupamäki. Eesti koondislatest kuuluvad võistkonda ka Robert Arrak ja Vadim Vasjonkin. Lisaks on klubis Eestis sündinud, kuid 2017. aastal Soome kodanikuks saanud väravavaht Conrad Mölder. Tupamäki, Arrak ja Vasjonkin on koos koondisega Poolas Tychis, kus toimub jäähoki MM-i I divisjoni B-grupi turniir. Eesti läheb pühapäeva õhtul kell 21 turniiri viimases kohtumises vastamisi Ukrainaga, mängu võitja kindlustab turniiril kolmanda koha.

Poola kõrgliigas põhihooajal kuuenda koha saanud Toruni jaoks lõppes hooaeg märtsi keskpaigas, kui veerandfinaalis jäädi Jastrzebiesele alla mängudega 3:4. Siis kuulusid võistkonda veel ka Venemaa ja Valgevene hokimängijad.

Jaga
Kommentaarid