Schumacher pole pärast 2013. aasta lõpus toimunud suusaõnnetust kordagi avalikkuse ette ilmunud. Lundi ülikooli taastusravi professor Laxell ei välistanud, et see kunagi juhtub, aga optimismil on selged piirid.

"Meedias ilmunud teave viitab, et Schumacher on teadvusel, aga vigastused on rasked. See on loogiline, sest ta sai tõsise ajutrauma ja oli kuus kuud koomas. Schumacher ei saa enam kunagi selliseks nagu enne õnnetust. Aga asjaolu, et tema perekond oli nõus Netflixi dokumentaalfilmis osalema, näitab, et nad on protsessis edasi liikunud. See teeb Schumacheri avalikkuse ette ilmumise tulevikus võimalikuks, isegi juhul, kui ta ei suuda rääkida," selgitas Laxell.

"On väga ebatõenäoline, et Schumacher suudab kunagi rääkida või iseseisvalt liikuda. Kui ta suudaks, oleks see info juba välja tulnud. Ei saa olla, et kümne aasta jooksul ei juhtu midagi ja siis hakkab inimene järsku rääkima. Mida kauem aega läheb, seda väiksemaks ravimisel edusammud muutuvad. Suures plaanis jääb tema konditsioon samaks," lisas ta.