Esimene sett algas kohe kiirelt kahe murdega, kuid pärast seda näitasid tennisistid oma servil kindlat kätt kuni seisuni 4:3. Otsustavatel hetkel näitas aga külmemat närvi Kanepi, kes lõi tulemusega 6:3 ka esimese seti lukku.

Teise seti alguses oli 16-aastane Fruhvirtova oma pallinguga tõsises hädas ning Kanepi pääses kahe murde toel kiirelt 4:1 juhtima. Kuigi tšehhitaril õnnestus küll kohe murre tagasi võtta, siis rohkemaks tal jõudu ei jagunud ning Kanepi võitis teise seti ja ühtlasi ka kogu kohtumise 6:3, 6:4.

Kanepi lõi kohtumise jooksul neli ässa ja tegi ühe topeltvea. Fruhvirtova vastavad numbrid olid kolm ja kaks. Kuuest murdepallist realiseeris tšehhitar kaks. Eestlanna tegutses kõigil neljal murdevõimalusel ilmeksimatult.

Teises läheb Kanepi vastamisi ameeriklanna Jessica Pegulaga (WTA 14.), kes alistas avaringis Camila Giorgi (WTA 31.) 7:5, 2:6, 7:5.

Fruhvirtova sepitas märtsi lõpus üllatuse Miami WTA 1000 turniiril, jõudes seal kolm vastast alistades kaheksandikfinaali.

Maailma juunioride edetabelis asub Fruhvirtova hetkel kolmandal kohal. Neljandat positsiooni hoiab tema 15-aastane õde Brenda.

Kanepi ja Fruhvirtova kohtumine on paigutatud Stadium 3 nimelise väljaku kolmandaks matšiks. Mängudega tehakse algust kell 12. Ennustatavaks mängu algusajaks on 15.30-16.00.