CSKA asepresident Natalja Furajeva informeeris Bolomboyd, et meest oodatakse klubisse tagasi hiljemalt 1. maiks, vastasel korral süüdistatakse teda lepingu rikkumises.

Furajeva ähvardas, et kui Bolomboy CSKA korraldusi ei täida, peab ta tagasi maksma oma "ülemakstud agendi tasu". Täpse summa kustutas Bolomboy näidatud kirjast ära.

"Kaduge minema! Ma juba ütlesin teile, et ma ei tule tagasi," vastas Bolomboy Instagrami vahendusel. "Te üritate mängijaid oma tahtmisele allutada neid ähvardades ja kairstades. Te ütlesite mulle ja kogu tiimile, et me võime lahkuda ning et te mõistate meid, kui Venemaa ja Ukraina olukord eskaleerus."

Donetskis sündinud Bolomboyl on nii Venemaa kui ka USA kodakondsus. 2020. aastal sõlmis ta CSKA-ga 2022. aasta suveni kestva lepingu. CSKA-ga liitus ta 2018. aastal esmalt kolmeaastase lepingu alusel.

Aastatel 2016-2018 tegi Bolomboy kaasa 18 NBA mängus Milwaukee Bucksi ja Utah Jazzi ridades.

2014. aastal MM-iks sai Bolomboy kutse Ukraina koondisse, kuid treeninglaagris saadud vigastuse tõttu ta suurturniiril platsile ei saanud. 2017. aastal nimetati ka EM-i koondise eelnimekirja, kuid lõplikku valikkusse ta ei pääsenud.

2018. aastal sai Bolomboy Venemaa kodakondsuse. Venemaa koondise eest mängis ta 2019. aasta MM-i ja 2022. aasta EM-i valikmängudes. 2019. aasta MM-finaalturniirilt jäi ta eemale taas vigastuse tõttu.

Jaga
Kommentaarid