Kes on Toni Bou?

Toni on maailma parim trial'i-sõitja. 36-aastase Hispaaniast pärit Toni kirg on mootorrattad ja ta sõidab Montesa Hondaga.

Kuidas algas Toni karjäär?

Toni isa sõitis trial'it hobi korras ja tutvustas spordiala pojale. Tagasi pole Toni vaadanud – ta tegeleb alaga juba pisikesest peale.

Millised on Toni suuremad saavutused?

Ta on 15-kordne maastiku-trial'i maailmameister ja 15-kordne sise-trial'i maailmameister! Toni on trial'i-maailma superstaar. Ta on ületanud kõik rekordid ja kavatseb seda edaspidigi teha.

Kõige pöörasemad trikid?

Toni oskab absoluutselt kõiki trikke, mida on vähegi võimalik ette kujutada.

Kuidas erineb Toni teistest sõitjatest?

Ta on loomulik talent – mootorratta taltsutamine tuleb tal justkui muuseas välja. Ent seejuures on tegemist täieliku professionaaliga. Raudse närvikavaga Toni treenib pidevalt, et veelgi paremaks saada. Toni on trial'isse toonud tehnikaid ka tavalisest rattasõidust.

Kuidas sattus Toni Eestisse?

Tonile on algusest peale meeldinud mõte Eestisse spordiala tutvustama tulla, nii et ürituse meeskonnal polnud suurt veenmisoskust vaja – maailma esinumber oli kohe nõus!

TRIXS on indoor-formaadis võistlus-show, kus osalevad maailma absoluutsesse tippu kuuluvad võistlejad, eesotsas 30 kordse maailmameistri Toni Bou´ga. Orienteeruvalt 3-tunnise võistluse ajal näeb publik täiesti võimatuna näivate katsete läbimist, mis igal võistlejal kindlasti ei õnnestu. Lisaks valgusshow, esinejad, võistlused publikule ja palju ägedat meelelahutust.
Jaga
Kommentaarid