Hollandisse oli avaetapile kohale tulnud kolm meie korvipaari. Meie parimad Varik ja Kunnas näitasid head kiirust juba A grupi ajasõidus, kus kirja saadi kolmas aeg. Samas grupis olid Gert Gordejev ja Kaspars Stupelis seitsmendad. Parima aja sõitsid välja Julian Veldman ja Glenn Janssens. Kvalifikatsioonisõitu alustasid Varik ja Kunnas viiendalt kohalt ning lõpuks tõusti sealt neljandaks. Gordejev ja Stupelis tegid samuti ilusa sõidu ning tagasid finaali pääsu kuuendana. Sõidu võitsid Etienne Bax ja Ondrej Cermak.

B grupist läksid finaali piletit lunastama Tanel Reesna ja Markus Lina. Ajasõidus said nad kuueteistkümne paari seas 11. aja. Parimat aega näitasid Marvin Vanluchene ja Robbie Bax. Eestlased kaotasid parimatele ringi peale 5,9 sekundiga. Kvalifikatsioonisõidus pidid Reesna ja Lina leppima 14. kohaga ja minna tuli veel Last Chance ajasõitu. Seal olid meie mehed neljandad ning pääsesid samuti põhisõitudesse.

Pühapäeval toimunud esimeses võistlussõidus tegid väga korraliku stardi Varik ja Kunnas, kes võtsid sisse neljanda koha. Sõidu alguses tõusid nad kohe kolmandaks, kuid seejärel anti kaks kohta ära ja jätkati viiendana. Sõidu teine pool aga õnnestus taas jälle hästi ning mööda sõideti Vanluchenest ning Baxist ja Gert Van Wervenist ning Ben Van Den Bogaartist ja tõusti tagasi kolmandale kohale. Seda positsiooni hoidsid mehed kuni finishini. Algusest lõpuni juhtisid sõitu Bax ja Cermak, teise koha võtsid Veldman ja Janssens. Gordejev ja Stupelis tegid kehva stardi ning olid hädas ka ratta seadistusega ja lõpuks ei suudetud paremat 16. kohast. Napilt jäi punktikohalt välja Reesna, kes sõitudeks teise korvipoisi pidi laenama. Koos Bastien Chopiniga tuldi finishisse 21. kohal.

Teises sõidus tegid Varik ja Kunnas taas korraliku stardi ning sõitu alustati viiendalt kohalt. Esimestel ringidel tegid nad mitu möödasõitu ning kiiresti tõusti juba teiseks Baxi ja Cermaki seljataha. Teist kohta hoidis meie parim korvipaar ka kindlalt sõidu lõpuni. Võidu võtsid Bax ja Cermak ning kolmanda koha said britid Brett Wilkinson ja Joe Millard. Kõvasti paremini õnnestus sõit ka Gordejevil ja Stupelisel. Avaringi lõpuks tõusid mehed top 10 sisse ja finishisse jõutigi kümnendal kohal. Reesna koos Chopiniga avas samuti punktiarve, teine sõit lõpetati 14. kohal.

Etapi kokkuvõttes teenisid esikoha 50 punktiga Bax ja Cermak. Varik ja Kunnas tulid 42 punktiga teiseks ning Wilkinson ja Millard 35 punktiga kolmandaks. Gordejev ja Stupelis lõpetasid päeva 12. kohal 16 punktiga. Reesna ja Chopin teenisid 7 punktiga 19. koha.

Quadidel oli ainsa eestlasena stardis valitsev euroopa meister Kevin Saar. Juba ajasõidus näitas ta head vormi ning sõitis välja parima ringiaja Joe Maesseni ja Christopher Tveraeni ees.

Quadidele oli etapil kavas kolm sõitu, üks laupäeval ja kaks pühapäeval. Kõigis kolmes võistlussõidus ei suutnud keegi Saarele vastu hakata. Avasõidus võttis ta võidu ligi minutilise edumaaga Maesseni ees, kolmas oli Rick Haverdil. Teises sõidus järgnesid Saarele Tveraen ja Maessen. Kolmandas sõidus vahetasid mehed Kevini järel kohad, teisena lõpetas Maessen ja kolmandana Tveraen.

Etapi kokkuvõttes tuli esimeseks maksimaalse 75 punktiga Kevin Saar. Teise koha teenis 64 punktiga Maessen ja kolmanda koha 54 punktiga Haverdil.