Venemaa meedia teatel toimus pussitamine ööl vastu pühapäeva Moskvas kohviku nimega Baklažaan juures. Kohaliku politsei esindaja teatas TASS-ile, et väljakutse tuli öösel kella 2.40 paiku. Sündmuspaika jõudnud politseinikud tuvastasid, et kahe osapoole vahel toimus tüli, mille järel pussitati Didur surnuks. Vähem kui tunniga leiti üles ka kahtlusalune, kelleks on 37-aastane ärimees Armen Kujumdži. Kinni võetud ärimees viidi politseijaoskonda ülekuulamisele.

Vene meedias levivad juhtunust kaks versiooni. REN TV teatel oli varalahkunud hokimängija Didur koos sõpradega ühes stripiklubis pidutsemas, kui otsustas minna süüa otsima. Ta leidis Baklažaani kohviku, mis oli aga klientide jaoks suletud. Väidetavalt viibis samal ajal kohvikus Kujumdži koos perekonnaga.

REN TV teatel rääkis Kujumdži Didurile, et koht on suletud, kuid sellest tekkis tüli, mis kasvas kakluseks. Seejärel läks Didur sõpru otsima ning tagasi tulles tekkis uus konflikt, mille käigus Kujumdži pussitas hokimehe surnuks.

Telegrami kanali SHOT andmetel otsustasid stripiklubis olles hoopis kaks Diduri sõpra minna süüa otsima. Nad leidsid Baklažaani kohviku, mis oli suletud, kuid noored otsustasid tagantuksest sisse minna ja hakkasid kohalikelt süüa nõudma. "Külalised" aeti aga välja ning nemad tõid kohale ülejäänud seltskonna. Tekkis konflikt, mille käigus Kujumdži pussitas Diduri.

Kahtlusalune Kujumdži on kõnealuse kohviku juht. Anonüümseks jäänud söögikoha töötaja teatas portaalile Gazeta, et üks konflikt toimus, kuid mitte nende kohvikus. "Meil ei juhtunud midagi, tänaval oli üks tüli. Meie kohvik oli suletud," väitis ta. "See juhtus ühel ristmikul meie koha lähedal, aga me olime suletud."

Töötaja kirjeldas ühtlasi Kujumdžit, kui rahumeelst meest, kes ei teeks kellelegi liiga. "Ta on väga rahulik ja tasakaalukas inimene," sõnas ta.

23-aastane Didur mängis kohalikus Moskva jäähoki üliõpilasliigas Moskva RGUNG-i eest.

Gazeta teatel on politsei Kujumdži osas algatanud uurimise, juhtunut käsitletakse mõrvana.

Jaga
Kommentaarid