Täna hommikul toimunud teises võistlussõidus asus stardi järel rivi ette Meico Vettik, hea stardi tegi ka Krestinov, kes oli viies. Avaringi lõpus ründas teisel kohal sõitnud soomlane Jere Haavistoo Vettiku liidrikohta väga agressiivselt, misjärel meie mees ennast rajalt pikali leidis ja kümnendale kohale langes. Krestinov tõusis kiirelt seejärel aga kolmandale kohale ja liikus etapivõidu suunas, kuid siis tabas ebaõnn ka teda. Tsikli jahutusvedelik jooksis välja ja Gerdil tuli sõit pooleli jätta.

Vettik asus sõidu edenedes kohti parandama ja head kiirust näidates tõusis ta varsti juba kuuendaks. Vettik pidas sõidu teises polle kõva lahingu slovakk Tomas Kohutiga, kellega mitmel korral kohti vahetati. Sõidu lõpus oli jõudu rohkem Vettikul, kes lõpuks viienda koha teenis.

Esikoha võttis ka eilse sõidu võitnud, kuid karistada saanud Giuseppe Tropepe, teisena lõpetas sõidu Haavisto ja kolmandana sarja liider Michael Sandner Austriast. Erki Kahro oli sõidu jooksul parimal hetkel 11. kohal, kuid sõidu teises pooles ta kustus ja lõpetas 13ndana. Tanel Rauk tuli finišisse 28. kohal.

Etapi kokkuvõttes tuli esimeseks 43 punktiga Jose Butron, teise koha sai 42 punktiga Haavistoo ja kolmanda koha 35 punktiga Tropepe. Vettik sai 32 punktiga meie parimana viienda koha. Krestinov sai esimeses sõidus teenitud 22 punktiga kümnenda koha. Erki Kahro oli 8 punktiga 17. ja Tanel Rauk punktideta 30.

Sarja kokkuvõttes on meie parimana Vettik 32 punktiga 15. kohal, kuid tema ilmselt järgmistel etappidel enam kaasa ei löö, kuna põhiklassiks on tal EMX 250. Sarja liider on 110 punktiga Sandner, kuid vaid ühe punktiga kaotab talle nüüd Butron.