Keler (VK Elegance /Tallinna Spordikool) punktisummaks nelja kava kokkuvõttes oli 124,700, hõbedale tulnud Murashko (VK Elegance / Tallinna Spordikool) ebaõnnestus rõngakavas ja punktisummaks kogunes 116,900. Pronksi võitis eelmise hooaja vigastuse tõttu eemal olnud ja nüüd taastunud 2020. aasta Eesti meister ja juuniorina Noorte Olümpiamängudel osalenud Adelina Beljajeva (VK Elegance/Tallinna Spordikool) 109,400 punktiga.

„Vaatamata eilsetele pisivigadele suutsin täna ennast kokku võtta ja andsin endast parima. Olen seda tiitlit oodanud 3 aastat, kuna olen kolm aasta järjest jäänud Eesti meistrivõistlustel mitmevõistluses teiseks. Olen selleks pingutanud aastaid, aga kuidagi ikka uskumatu“, kommenteeris võidujärgselt Keler.

Värske juunioride iluvõimlemise meister Ester Kreitsman (VK Elegance / Tallinna Spordikool), kes ei ole varasemalt Eesti meistrivõistlustel mitmevõistlust võitnud, jäi rahule oma lindikava etteastega. Juunioride mitmevõistluse hõbemedali omanikuks tuli Kreitsmani klubikaaslane 2021.aasta juuniorklassi meister ja 2020.aasta Euroopa meistrivõistluste lindikava finalist Anete Vaher (111,350). Pronksmedalile tuli tartlanna VK Rütmika esindaja Valeria Valasevitš (107,250).

"Mul on hea meel, et konkurents oli väga tihe, mõlemas vanusklassis ei saa me Eestis praegu rääkida ühest väljakujunenud liidrist. Meil on paremik, kes kõik on rahvusvaheliselt häid tulemusi saavutanud“, ütles Eesti Võimlemisliidu peasekretär Natalja Inno.

Noorteklassi võitjaks tuli Anastassija Davõdova (VK Noorus), kellele järgnesid hõbedamedaliga Regita Veide (VK Rütmika) ja pronksmedalist Anna Karolina Obolonina (Bogdanova GC - Tondiraba HK).

Pühapäeval 24.aprillil jätkavad võimlemise meistrivõistlusi iluvõimlemise üksikalade finaalid (8 parimat eelvõistlusest) ja võistlustulle astuvad rühmvõimlejad.