Veel poolteist minutit enne normaalaja lõppu oli seis viigis 81:81. Veidemani kahene ja kaks tabavat vabaviset viisid Viimsi 30 sekundit enne lõppu ette 85:81. Oliver Suurorg tõi veel tartlased kahe punkti kaugusele (83:85).

Tartlastel tekkis veel võimalus, sest Devin Lee Harris tabas järgmisel Viimsi rünnakul kahest vabaviskest ühe. Suuroru kaugvise läks aga mööda ning Veideman vormistas lõpuks 87:83 võidu Viimsile.

Devin Lee Harris tõi üleplatsimehena võitjate kasuks 21 punkti. Tyler Roberson kogus 18 silma ja 15 lauapalli. 18 punkti tõi ka Ronalds Zakis. Tartu poolel tõi Patrik Saal 18 silma, Hendrik Eelmäe lisas 16 ja Joonas Anton Jürgenstein 12 punkti.

Tartu Ülikool lõpetas põhiturniiri 14 võidu ja 19 kaotusega. Sama saldo jäi ka Rapla Avis Utilitasele. Omavahelistes mängudes jäi plussi Rapla, mis tähendab neile viiendat kohta. Kuuendana lõpetanud Tartu kohtub veerandfinaalis seega taas Viimsiga. Rapla hakkab poolfinaali pääsu eest heitlema Pärnu Sadamaga. Viimsi kogus põhiturniiril 21 võitu ja 12 kaotust.

Põhiturniiri võitnud Kalev/Cramo pääses otse poolfinaali, teise asetusega TalTech/Optibet mängib play-offi avaringis Tallinna Kaleviga.

TÄISPIKKUSES: