Esimesena said kuldmedalid kaela Müncheni Bayerni mängumehed, kes alistasid koduväljakul Dortmundi Borussia 3:1 ja kindlustasid sellega kolm vooru enne hooaja lõppu juba kümnenda järjestikuse Saksamaa meistritiitli.

Bayern asus matši juba 15. minutil Serge Gnabry väravast juhtima ning 34. minutil kasvatas Robert Lewandowski eduseisu juba kaheväravaliseks.

Kuigi teisel poolaja alguses realiseeris Emre Can penalti ja vähendas kaotusseisu minimaalseks, siis enamaks külalised võimelised ei olnud ning kohtumise lõpus vormistas Jamal Musiala lõppseisuks 3:1 võidu.

Kohtumise tipphetked:

Tabeliseis:


Veidi hiljem krooniti esimest korda Prantsusmaa meistriks ka Lionel Messi, kui PSG-le piisas tiitli kindlustamiseks 1:1 viigist Lensi vastu.

Väravateta lõppenud avapoolaja järel jäi Lens Kevin Danso eemaldamise tõttu kiirelt kümnekesi ning 68. minutil viis Messi võõrustajad 1:0 juhtima. Võiduks sellest aga ei piisanud, sest mõned minutid enne kohtumise lõppu lõi Corentin Jeans Lensi viigivärava.

Eelmise hooaja tiitliheitluses Lille'ile alla vandunud PSG jaoks oli tegu kümnenda meistritiitliga, sama mitmel korral on Hispaania meistriks kroonitud ka Messi.

Tabeliseis: