"Proua Sabalenka on Lukašenka sõber, tema poiss-sõber Konstantin Koltsov mängib üldse Lukašenkaga ühes meeskonnas," sõnas Vlasov Tribune`ile.

"Ja Sabalenka ise kirjutas valitsuse kirjale alla. Tuuril mängib inimene, kes toetab otseselt Lukašenka režiimi. Kas kujutate ette, et Natsi-Saksamaa esindaja mänginuks 1942. aastal Wimbledonis tennist? See olnuks võimatu. Siin on pilt väga selge, sest Valgevene on ka Ukraina sõja kaasosaline," rõhutas Vlasov.

Treener lisas karmilt: "Sabalenka on väga kahepalgeline. Ta positsioneerib end hea inimesena, kes on valmis toetama kõiki, kuid toetab samal ajal Lukašenka režiimi. Tema võitu valimistel ei tunnustanud ükski demokraatlik riik. Kes sa oled, Arina, pärast seda?"

Sabalenka treenis varem Anett Kontaveiti praeguse juhendaja, venelase Dmitri Tursunovi käe all.

Alles eile olid Kontaveit ja Sabalenka omavahel mänginud Stuttgarti WTA-turniiri veerandfinaalis. See kohtumine lõppes valgevenelanna 6:4, 3:6, 6:1 võiduga.

Teatavasti langetasid suvise Wimbledoni turniiri korraldajad hiljuti otsuse, et Ukraina sõja tõttu ei pääse Venemaa ja Valgevene tennisistid Londonis peetavale suurele slämmile.

Jaga
Kommentaarid