"Liitusin Eesti 200-ga, et olla seotud poliitilise jõuga, mis julgeb vaadata tulevikku. Minu jaoks on väga oluline, et me mõtleksime ette rohkem kui kolm sammu,” kommenteerib erakonnaga liitumist Taimsoo.

Tippsõudja sõnul on Viljandi tema sünni- ja kodulinn ning olnud ka tippsportlase karjääri jooksul suureks toeks. „Spordikooli vilistlasena tahan hoolitseda selle eest, et kooli käekäik oleks jätkusuutlik ja tulevikkuvaatav,” selgitab Taimsoo.

Ta rõhutas, et innovaatilise ja kiirelt areneva erakonna nimekirjas on võimalik kodulinna Viljandi jaoks palju ära teha. „Sportlasena on mulle esmatähtis võimaluste loomine tervislike eluviiside edendamiseks. Samuti tahan arendada linna sporditaristu üldkontseptsiooni,“ märkis Taimsoo.

Eesti 200 esimehe Kristina Kallase sõnul on Taimsoo liitumine oodatud täiendus Eesti 200 meeskonnale. “Meie ehitame tugevat, iga inimese õigusi ja vabadusi ning eneseteostust tagavat tulevikuriiki. Peame sportlikke eeskujusid ja inimeste liikumisharrastuse toetamist erakordselt tähtsaks. Kaspar toob endaga kaasa värsked ideed ning ka innukust nende elluviimisel käsi külge panna,” rõhutas Kallas.