Paf Eesti-Läti korvpalliliigas mängiva TalTech/Optibeti duubelrivistuseks olevas Los Toroses on veidi enam kui viisiku jagu noori mehi, kes rohkemal või vähemal määral saanud karastust esindusklubi ridades. Just need mehed tõmbasid esimesel veerandil mängu kohe nii võimsalt käima, et esimese kümne minuti järel oli tablool skoor 30:10.

Sealt edasi enam mänguks ei läinudki, kuna Keila meeskond ei suutnud ennast koguda. Teisel veerandajal juhtus ka kahetsusväärne juhtum, kus väga õnnetult põrkasid omavahel kokku Los Torose äär Joosep Heinla ja Keila tagamees Christopher Lenk. Heinlat ja Lenki tohterdati esmalt saalis koha peal, kuid varsti viidi Lenk katkise ninaga kiirabiautosse ja Heinla pidi minema peahaavaga õmblema, kirjutab Basket.ee.

Ralf Küttis viskas võitjate edukaimana 19 punkti ja jagas ka 5 resultatiivset söötu, Janar Aniste panustas 16 punktiga, enne vigastust vaid 7,5 minutit platsil olnud Joosep Heinla tõi 13 silma ja 4 lauapalli, Karl Andres Matute Perner lisas samuti 13 punkti, Martin Otto Parve tõi 12 punkti ja 5 lauapalli.

Keila poolel viskas Matthew Powell 17 punkti, Kristen Kasemets ja Conrad Sengbusch tõid mõlemad 10 silma, Roland Tamkivi lisas 9 punkti ja Jagos Kremici kontole kogunes 8 punkti, 11 lauapalli ja 4 vaheltlõiget.

"Siin ei ole midagi analüüsida," oli Keila peatreener Peep Pahv pärast mängu ilmselgelt löödud. "Riietusruumis tundus, et meie meeskond tuli ka (võitlema), aga platsi peal oli näha, et ei tulnud. Ma ei oska öelda miks, tõesti ei oska. Me tegime kõik asjad nii, nagu pidi tegema. Valmistusime mänguks tõsiselt ja meil oli skauting tehtud. Aga sellest kõigest pole midagi kasu, kui meeskond läheb esimesest sekundist nii krampi, et mängu kui sellist polegi."

Pahv lisas: "Kui me oleks läbi hooaja mänginud sellist korvpalli, siis me poleks ju final four'i jõudnud. See, mida me täna mängisime, polnud korvpall. See oli mingi muu asi, millele ma ei oska isegi nimetust anda."

Teises poolfinaalis kohtuvad kell 20.30 Kadrina Karud ja Tartu Kalev/Estiko. Seda mängu näeb SIIT.

Otsepilti näitas Delfi TV. Ülekanne oli tasuta Delfi kogupaketi tellijatele.