Warriorsi võit polnud ühestki otsast üllatav, sest esiteks ollakse Nuggetsist oluliselt tugevamad ja teiseks on Warriorsi viimase kümnendi tuumik (Stephen Curry, Klay Thompson, Draymond Green) võõral väljakul alati väga ohtlik olnud.

Warriors on alates 2013. aastast võitnud 24 järjestikuses play-off'i seerias võõrsil vähemalt ühe mängu. Tegemist on NBA rekordiga.

Tänases võidumängus vedasid Warriorsi rünnakut 27 punkti visanud Curry ja Jordan Poole, Thompsoni arvele jäi 26 punkti. NBA ilmselt parim kaitsemängija Green viskas 6 punkti, andis 10 korvisöötu ja tegi kaks vaheltlõiget. Neist viimane tuli Nuggetsi liidri Nikola Jokici vastu 35 sekundit enne lõppu, kui Warriors oli 116:111 ees. Sellega oli mäng ka tehtud.

Jokic viskas Nuggetsi kasuks 37 punkti ja võttis 18 lauapalli.

Mängu videokokkuvõte:

Võõrsil mänginud tiimide võitudega lõppesid ka kaks ülejäänud tänaöist kohtumist. Memphis Grizzlies mängis Minnesota Timberwolvesi vastu tagasi 26-punktilise kaotusseisu ja võitis lõpuks 104:95. Memphis läks seeriat 2:1 juhtima.

Taas ilma Luka Doncicita mänginud Dallas Mavericks oli 126:118 üle Utah Jazzist ja ka nemad juhivad nüüd seeriat 2:1. Mavericks loodab, et säärelihase traumast taastuv Doncic võiks mängukõlbulik olla neljandaks mänguks.