Shriver avaldas viis aastat kestnud suhte The Telegraphi veergudel. Hiljem andis ta intervjuu ka ESPN-ile. Shriveri sõnul oli ta 17-aastane, mil tal Candyga suhe algas. 20-aastaselt muutus suhe seksuaalseks. "Esimene suhe oli minu jaoks väga keeruline aeg," meenutas ta ESPN-ile. "See ei oleks kunagi pidanud olema treeneriga. Alles hiljuti mõistsin, et on aeg sellest rääkida. Loodan, et see teeb asja lihtsamaks ka teiste jaoks, kes on sarnases olukorras olnud."

Kui Shriver oli suhte alguses 17, oli Candy 50. Endise tennisisti sõnul ei ahistanud treener teda kordagi seksuaalselt, kuid ta tundis vaimset ahistamist. Shriveri sõnul oli see toona tennisenaiste ringkonnas avalik saladus.

"Mul on jätkuvalt kahetised tunded Doni osas," jätkas ta. "Jah, me olime pikas ja ebasobivas suhtes. Jah, ta pettis oma naist, kuid samas oli ta aus ja autentne. Armastasin teda, ehkki tema oli suhtes täiskasvanud pool."

Shriveri sõnul ei oleks treener pidanud temaga suhtesse astuma. "Teistsuguses maailmas oleks ta leidnud viisi, kuidas olla professionaal. Ta oleks pidanud olema usaldusväärne täiskasvanu," jätkas ameeriklanna. "Alles teraapias mõistsin, et mina ei ole siin vastutav pool. Tundsin toona häbi ja süüd. Olin ka armukade, kui tema abikaasa turniiridel käis."

Tennisist lisas, et varjas suhet ka vanemate eest. Lõpuks ta isale sellest rääkis, kuid eelmisel aastal siitilmast lahkunud emale mitte. Ka tema sõbrad said alles aja jooksul suhtest teada.

Miks Shriver alles nüüd juhtunuga avalikkuse ette tuleb? "Noorte naissportlaste turvalisus oli toona peaaegu olematu. Ma ei teadnud, kelle poole pöörduda," vastas Shriver. "Sellest on 40 aastat möödas. Suurema osa oma elust ma ei andnud endale aega mõtlemaks, mis tegelikult juhtus: kuidas see minu mängu, esitusi ja ka tulevasi suhteid kahjustas."

"Erinevate asjade kombinatsioon on põhjus, [miks sellest rääkisin]. Pandeemia, lisaks on minu lapsed nüüdseks selles eas, kus mina toonase suhte alguses olin. Hakkasin sellele mõtlema ka siis, kui ema suri. Tema ei saanudki sellest teada," jätkas Shriver. "Tundsin, et minu jaoks on õige aeg. Tunnen, et see on paranemise jaoks oluline. Ühtlasi võib see aidata ka praeguseid noori mängijaid. Võib-olla aitab see treeneritel mõista, et sellisest piirist pole vaja üle astuda."

Shriver võitis mängijana 21 WTA tiitlit, 21 suure slämmi tiitlit paarismängus ja ühe segapaarismängus. Üksikmängus jõudis ta 1978. aastal US Openi finaali.

1988. aastal tuli ta paarismängus olümpiavõitjaks. 2002. aastal valiti ta tennise Kuulsuste Halli.