Kalev oli avaveerandil parem 27:17 ja juhtis teisel neljandikul korraks juba 20 punktiga. Poolajavileks oli nende eduseis 49:33 ja kolmanda veerandi lõpuks 70:54. Viimasel perioodil kärises vahe taas kiiresti 20-le punktile ja võitjas enam kahtlust ei tekkinud.

Kregor Hermet tegi võimsa mängu ning kogus 25 minutiga 30 punkti ja kuus lauapalli. Kamari Murphy arvele kogunes 19 ja Ojars Silinšil 15 punkti. Martin Dorbek jagas 11 resultatiivset söötu ja viskas 9 punkti.

Kalevil oli seejuures ka ridamisi puudujaid, kui eemale jäid nii Donovan Jackson, Silas Melson, Marcis Vitols kui Kristjan Kangur. Rauno Nurger vigastas sõrme ja teisel poolajal enam väljakule ei tulnud.

Pärnu poolel oli resultatiivseim 20 punkti visanud Robert Valge. Kahekohalise punktisumma kogus ka Alterique Gilbert, kes jõudis 14 silmani. Kui Kalev tabas mängust viskeid 60%-ga, siis Pärnu vaid 29%-ga.

Kalev/Cramo jaoks oli tänane kohtumine põhiturniiri viimane. Nad olid põhihooaja võidu juba varem kindlustanud ning liiguvad otsejoones poolfinaali.

Pärnu Sadamal oli veel võimalik püüda kolmandat asetust, kuid see lootus kustus tänase kaotusega. Pärnu võib viimase mängu võiduga küll veel KK Viimsi/Sportlandi kõrvale tõusta, kuid kuna omavaheliste mängude eelis on Viimsil, kuulub neile pärnakate ees ka kolmas koht.

Meistriliigas on lahtine veel viies ja kuues koht, mille nimel heitlevad Tartu Ülikool ja Rapla (Turniiritabel ja play-offi paarid).

Kregor Hermeti videointervjuu:

Pärnu ja Cramo kohtusid omavahel viimati Eesti - Läti ühisliiga veerandfinaalis. Toona võitis Pärnu seeria mäletatavasti 2:0, alistades kalevlased vastavalt 67:60 ja 76:57.

Mäng täispikkuses: