Tartu meeskond juhtis enamuse kohtumise ajast, kuid Rapla pööras otsustava veerandi 21:14 paremusega mängu enda kasuks. Kodumeeskonna viis 58 sekundit enne lõppu 75:73 juhtima Martin Paasoja. Darryl Tucker Jr tegi 11 sekundit enne sireeni seisuks 77:73 ning kuigi Oliver Suurorg vähendas täpse kaugviskega veel vahe ühele punktile, mängu päästa tartlased enam ei suutnud.

Rapla poolel hiilgas Demajeo Wiggins 26 punkti ja 14 lauapalliga. Arnolds Helmanis lisas 18 punkti. Tartu parimatena tõid Emmanuel Wembi ja Hendrik Eelmäe võrdselt 13 punkti.

Tartul on nüüd kirjas 14 võitu ja 18 kaotust, mis annab veel turniiritabelis viienda koha. Rapla on 14 võidu ja 19 kaotusega kuues, kuid kui Tartu kaotab pühapäevases viimases mängus KK Viimsile, saab play-offiks viienda asetuse Rapla.

Viies meeskond läheb veerandfinaalis kokku Pärnuga, kuuenda asetusega meeskonda ootab Viimsi. Põhiturniiri võitnud Kalev/Cramo pääses otse poolfinaali, teise asetusega TalTech/Optibet mängib play-offi avaringis Tallinna Kaleviga (Turniiritabel ja play-offi paarid).

Oliver Suuroru intervjuu:

Martin Paasoja intervjuu:

Mäng täispikkuses: