Tänavune hooaeg on olnud täis erinevaid üllatusi. Meeskonnad, mis ei ole olnud jalgpalli jälgijate silmis favoriidid, on näidanud tugevat tiimimängu ning võidelnud ennast lähedale võimalusele hoida pea kohal karikat.

Üks tänavune üllataja on LaLiga klubi Villareal, mis koduses Hispaania liigas positsioneerub seitsmendale kohale. Nende teekond läbi Meistrite Liiga tandri on olnud aga palju edukam. Kaheksandikfinaalis alistas Villareal Itaalia liigatabelis neljandal kohal asetuva suurklubi Juventuse. Esimene mäng jäi kahe klubi vahel viiki, seda skooriga 1 — 1, kuid teises Villareal domineeris ning mäng lõppes 3 — 0 võiduga.

Veerandfinaalis seisis klubi silmitsi tugeva vastasega Bayern Müncheni näol ning ilmselgelt oli Lõuna-Saksamaa meeskond mängu favoriidiks. Ent Villareal üllatas ilmselt nii Bayerni kui ka enda fänne, kui läks kaheksandal mänguminutil juhtima 1 — 0. Värava autoriks oli hollandlane Arnaut Danjuma. Teises mängus oli Bayern Müncheni domineerimist tunda, kuid nad ei suutnud oma rünnakuid realiseerida.

Teise poolaja alguses pani Robert Lewandowski lõpuks väravavõrgu sahisema, viigistades mängu üldseisu. Jalgpallis on aga kuni viimase hetkeni kõik võimalik ja võimsa võitlusvaimuga Villareal läks 88ndal minutil mängu üldseisu juhtima 1 — 2. Värava lõi Samuel Chukwueze. Kohtumise lõpus ei suutnud Müncheni klubi väravat enam lüüa ja poolfinaali pääses FC Villareal. Meeskonna edasisel käekäigul saad silma peal hoida OlyBet spordiennustuse portaalis.

Hooajal on suurepärast mängu näidanud veel teinegi Hispaania klubi, Real Madrid, mis on samuti jõudnud poolfinaali. Tema vastaseks 26. aprillil on hetkel üks Meistrite Liiga favoriite, Manchester City. Lisaks on just Real Madrid loonud sel hooajal ühe Meistrite Liiga absoluutse tipphetke, mis talletub jalgpalli ajalukku, kui veerandfinaalis mängiti PSG vastu. Esimese mängu kaotas Real Madrid 1 — 0 ning ka teine mäng algas kaotusseisuga, ent prantslasest vanameister Karim Benzema ei lasknud Pariisi klubil nii lihtsalt järgmisesse vooru saada. Lüües kübaratriki, võitis Real Madrid mängu üldseisuga 3 — 2 ja kogu jalgpallimaailm oli hämmingus.

Veerandfinaalis alistati Chelsea, üldseisuga 5 — 4. Mängus Chelsea vastu näitas oma head jalgpalli vanameister Luka Modrić, kes nimetati pärast veerandfinaali UEFA Meistrite Liiga nädala mängijaks. Ei saa jätta mainimata, et OlyBet on eelmisest aastast Luka Modrići ametlik koostööpartner.

Tänavusel Meistrite Liiga hooajal on tugevat mängu näidanud ka mitmed inglise klubid, mille tulevaste mängude spordiennustuse statistikal saab silma peal hoida OlyBet portaalis. FC Liverpool alistas kaheksandikfinaalis Inter Milani üldseisuga 2 — 1. Järgmisena mindi vastamisi Portugali klubiga Benfica, mis alistati üldseisuga 6 — 4.

Teine Premier League tiim, Manchester City, seisis kaheksandikfinaalis silmitsi Sportinguga, mille nad esimeses mängus võitsid skooriga 5 — 0, teises mängus väravaid ei nähtud ja lõppes 0 — 0 viigiga. Veerandfinaalis tuli aga vastamisi minna La Liga tabeli neljanda klubiga, Atlético Madrid. Manchester City plaan hoida palli võimalikult palju enda käes, et vastane ära väsitada, toimis ja esimene mäng lõppes 1 — 0 võiduga.

Teine mäng oli tasavägine ja äärmiselt füüsiline, ent City mängijad pidasid kaitses vastu ja pääsesid edasi poolfinaali üldtulemusega 1 — 0. Edasi pääsesid Inglise kõrgliiga sinisärgid oma Hispaania juurtega jalgpallitreeneri, Pep Guardiola juhtimisel.

Meistrite Liiga mängude spordiennustuse statistikal hoia silma peal ja tee fännina oma panus OlyBet jalkaportaalis.

Tähelepanu! Tegemist on hasartmänguga. Hasartmäng pole sobiv viis rahaliste probleemide lahendamiseks. Tutvuge reeglitega ja käituge vastutustundlikult!

Jaga
Kommentaarid