Coed Elite ehk maailmameistrivõistluste tugevuselt teises kategoorias esindab tänavu Eestit TalTech Cheerleaders, kes saavutas viimati 2019. aastal MM-il 7. koha. Samuti osaleb tänavu võistlustel lisaks tiimile kaks duode paari - Pom Doubles (Monika Kollo ja Heli-Mari Sakala, TalTech Cheerleaders) ning HipHop Doubles (Stella Veskimäe ja Eliise Kull, Selver Tallinn Dance Team). Eesti esindajad rahvusvahelistel tiitlivõistlustel selgusid möödunud aasta lõpus toimunud Eesti meistrivõistlustel.

Eesti Cheerleadingu Liidu juhatuse liikme Signe Kirti sõnul on kõik Eestit esindavad sportlased Orlandosse kohale jõudnud ning teevad ettevalmistusi võistlusteks. “Mul on väga hea meel, et üle mitme aasta saavad sportlased taas üle maailma kokku tulla ning end võistlustel proovile panna. Kõik Eesti tiimid alustasid ettevalmistusi juba sügisel Eesti meistrivõistlusteks ning on nüüdseks oma kavad viimse liigutuseni täiuslikuks lihvinud. Sportlased on rõõmsad ning ootavad põnevusega oma esinemispäeva,” kinnitas Kirt.

Eesti tiimidele saab cheerleading’u MM-il otseülekande vahendusel kaasa elada neljapäeval, 21. aprillil:
Kell 16.37 Pom Doubles
Kell 18.45 HipHop Doubles
Kell 19.42 Coed Elite
Vaata otseülekannet Rahvusvahelise Cheerleadingu Liidu kodulehel.

MM-i korraldab Rahvusvaheline Cheerleading’u Liit (International Cheer Union, ICU), mis on tunnustatud cheerleadingu juhtorganisatsioon maailmas ja nende poolt korraldatavad maailmameistrivõistlused toimuvad juba 12. korda.