„Pärast võidetud avageimi, teise geimi alguse poole käis mingi raks seljast läbi ja võttis nõrgaks,” rääkis Nõlvak. „Sealt edasi enam eriti äkilisi liigutusi ei teinud, püüdsin kuidagi kohaneda. Kohtunikud ei andnud ka meditsiinilist time-out'i, kuna väljast ei olnud näha mingit suurt traumat. Seda reeglit alles muudeti, kuna viieminutilist time-out'i hakati ära kasutama ka ilma vigastusteta.

Siis teine kohtunik ütles mulle, et ma pean mingis ohtlikumas olukorras jääma liivale lebama. Et siis saaks anda meditsiinilise. Aga ega neid ohtlikke olukordasid eriti ei tulnud, kuna ma väga palju ei liikunud väljakul ja Mart sai jätkuvalt blokke ja lahendas teiselt puutelt ka, siis mingi variant nagu jäi veel. Kui lõpuks sain medicali, siis saime aru ka, et ei ole mõistlik jätkata ja proovida pronksimängu mängida. Kui selg maha jahtus ja peale teraapiat püsti tõustes sain aru, et ei kannata täna mängida ikka mitte kuidagi.”

Edasi läksid Eesti esipaari teed ajutiselt lahku – Tiisaar lendas Brasiiliast Türki harjutama, Nõlvak Eestisse paranema. „Ei oska veel öelda, kas vana vigastus või mis seal täpselt on. Hommikul oli valu ja kangust rohkem ja väga püstijalu olla ei saa. Eks lebotan voodis ja loodan kerget õhtust kojulendu,” andis Nõlvak eile teada.

Kokkuvõttes jäid mehed turniiriga siiski väga rahule. „Tõesti tegime hea turniiri ja tulemusega oleme väga rahul. Mitte Baltikumi ega Euroopa, vaid maailma paremate seas neljandaks tulla on meile päris suur asi. Finaal jäi ju ühe geimi kaugusele. Ränkingus tegime ka taas suure tõusu ja oleme nüüd maailma 15. võistkond!”

Tõus maailma edetabelis on uhke, kuid siinkohal tuleb ka arvestada, et paljud tipppaarid on mänginud tänavu alles ühe turniiri. Eestlased jõudsid eduka turniiriga lähemale oma suurele eesmärgile ehk jõuda Elite16 taseme turniirile.